šik & zavoljivo

Kad kraljica nosi ANIMAL PRINT, to izgleda ovako! Maksima od Holandije u izdanju koje je hipnotisalo Amsterdam

0

Maksima od Holandije u nesvakidašnjem izdanju za jednu kraljicu održala modnu lekciju i pokazala kako se nosi animal print.

Kraljica Maksima u haljini sa animal printom oduševila Amsterdam.
Kraljica Maksima u haljini sa animal printom oduševila Amsterdam.foto: EPA-EFE/Robin van Lonkhuijsen

Holandska kraljica Maksima jedna je od retkih članica kraljevskih porodica širom sveta koja neguje razigran i nesvakidašnji modni stil.

 

Daleko od svedenih odevnih kombinacija, kraljica Maksima obožava jarke boje i smele komade.

 

A sve to uvek "upakuje" na elegantan i prefinjen način i uvek ostavi nepogrešiv modni utisak!

 

Pa tako kada vam na pamet padne kako nikada niste videli jednu kraljicu da nosi smeli "animal" print na haljini, razmislite dvaput i pogledajte najnovije fotografije holandske kraljice.

Ona je prisustvovala samitu u Amsterdamu i tom prilikom je pokazala svoju razigranu stranu i spremnost da eksperimentiše.

 

Ona je za ovu priliku odabrala haljinu midi dužine koju krasi leopard print, a potpisuje je modna kuća Natan, jedna od Maksiminih omiljenih.

 

U pitanju je zatvoreni model dugačkih rukava koji je sečen u predelu struka i lagano se širi od kukova nadole u oblik zvona.

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovu haljinu je iskombinovala sa crvenim salonkama od prevrnute kože koje potpisuje Gianvito Rossi, a boju cipela je iskombinovala i sa upečatljivim "čvrstim" šeširom La Maison Fabienne Delvigne koji je celoj odevnoj kombinaciji dao poseban i šik utisak.

 

Kraljica Maksima je za ovu priliku ponela i crvenu pismo tašnu sa karakterističnim radom.

Svedena po pitanju nakita, holandska kraljica je za ovu priliku ponela dijamantske minđuše sa crvenim rubinom koje su se fantastično uklopile sa celom kombinacijom.

 

Interesantno je da ovo nije prvi put da je holandska kraljica obukla ovu haljinu. Naime, pre dve godine je ponela istu kreaciju koju je takođe iskombinovala sa crvenom bojom, ali na malo drugačiji način.

 

U galeriji ispod pogledajte još neka od fantastičnih izdanja kraljice Maksime.

1 / 9 Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

makonda-tracker