tu nema glamura

Megan Markl uslikana u neočekivanoj situaciji: Dok kraljevska porodica slavi, vojvotkinja uživa kilometrima daleko

4

Supruga princa Harija sastala se s dragim prijateljima i otišla u prirodu dok su oči sveta uprte u njenu porodicu

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: EPA/NEIL HALL

 

Proteklog vikenda održano je svečano krunisanje kralja Čarlsa III i koncert u njegovu čast, a poznato je da je njegov mlađi sin princ Hari na ceremoniju stigao bez supruge Megan Markl.


Kako je ranije najavljeno, njihova deca Arči i Lilibet i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl ostali su u Americi, a sada smo saznali da je supruga princa Harija provodila vreme manje glamurozno nego ostatak porodice.


Paparaci su je, naime, u Kaliforniji fotografisali dok je s društvom bila na pešačenju, oko 40 minuta hoda od Harijeve i njene vile u Montesitu.

 

Megan Markl na pešačenju s prijateljima dan nakon krunisanja
Megan Markl na pešačenju s prijateljima dan nakon krunisanjafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan je viđena kako uživa u šetnji i lepom vremenu dan nakon krunisanja njenog svekra Čarlsa III, a u prirodi se opuštala s prijateljima Markusom Andersonom i Heder Dorak.

 

Za tu priliku je odabrala jednostavan autfit, sastavljen od helanki, majice bez rukava, lagane parka jakne i obuće za pešačenje, a sve je upotpunila šeširom i maramom vezanom oko vrata.

 

Megan Markl na pešačenju dan nakon krunisanja kralja Čarlsa III
Megan Markl na pešačenju dan nakon krunisanja kralja Čarlsa IIIfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je Bakingemska palata nedavno saopštila da Megan Markl neće prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa, spekulisalo se ko je doneo tu odluku, kao i da je kraljevska porodica njoj zabranila da dođe u Vestminstersku opatiju na ceremoniju zbog pisma koje je Harijeva supruga poslala njegovom ocu.


Novinar Omid Skobi, prijatelj Saseksovih, objavio je potom saopštenje Harija i Megan, u kom se ističe da su ovi izveštaji "lažni" i "iskreno smešni". Skobi je objavio tekst sledećeg sadržaja:


Vojvotkinja od Saseksa se bavi svojim životom u sadašnjosti, ne razmišljajući o prepisci od pre dve godine, u vezi s razgovorima od pre četiri godine. Svaka druga sugestija je lažna i iskreno smešna. Ohrabrujemo tabloide i kraljevske dopisnike da prestanu da iscrpljuju cirkus koji su sami napravili.

 

 

makonda-tracker