verovali ili ne

Megan Markl MASKIRANA pratila krunisanje?! Zbog jedne fotografije društvenim mrežama kruži urnebesna teorija

0

Nakon što su na krunisanju kralja Čarlsa fanovi kraljevske porodice primetili jednog gosta neobično izgleda, neki od njih su uvereni da je to bila supruga princa Harija

Princ Hari i Megan Markl
Princ Hari i Megan Markl foto: EPA-EFE/ROSA WOODS / POOL

Britanski kralj Čarls III krunisan je u Vestminsterskoj opatiji, a tradicionalna ceremonija okupila je veliki broj državnika i članova kraljevskiha porodica iz svih krajeva Evrope i sveta.


Krunisanju je prisustvovao i njegov mlađi sin princ Hari, koji je u vrlo lošim odnosima s porodicom, a dok je on pratio ceremoniju iz trećeg reda, njegova supruga Megan Markl bila je u njihovom domu u Kaliforniji sa sinom Arčijem i ćerkom Lilibet.


Ali, da li je?


Svako javno okupljanje kraljevske porodice privlači mnogo pažnje, a komentariše se svaki detalj, mediji angažuju stručnjake za govor tela i čitanje sa usana, analizira se na kojoj se strani revera ko nosi kakav broš, čije su koje minđuše, ko je koga kako pogledao...

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/Neil Hall


Ipak, sada imamo jednu novinu – fanovi kraljevske porodice veruju da je ceremoniji prisustvovao i jedan nezvani gost.

 

Naime, na društvenim mrežama se piše da je vojvotkinja od Saseksa stavila periku, naočare, lažne brkove i još poneki detalj i pratila krunisanje u Vestminsterskoj opatiji prerušena u starijeg muškarca.

Ova bizarna teorija nasmejala je mnoge, pa se veliki broj korisnika Tvitera našalio se na račun urnebesnih komentara i toga koliko opsesivno ljudi prate britanske kraljeviće.


"Ništa, čekamo da čarobni napitak prestane da deluje", "Dobar trik, Meg, kad nećeš da te prepoznaju, samo stavi smešne brkove", "Ljudi, vi stvarno morate da kupite naočare, ovo je očigledno Dajana"... komentarisali su.

Inače, ako vas baš interesuje, gospodin s brkovima je ugledni velški kompotizor ser Karl Dženkins.

 

 

makonda-tracker