obučena (skoro) kao jlo

Za Megan Markl i Kejt Midlton je ovo nezamislivo: Neobično venčanje jedne od najlepših evropskih princeza

0

Princeza Aleksandra rekla je "da" van svoje domovine, ali je atmosfera bila lepša nego što je mogla da nasluti

Princeza Aleksandra od Luksemburga i Nikolas Bažoj
Princeza Aleksandra od Luksemburga i Nikolas Bažojfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Aleksandra od Luksemburga (32) udala se danas na jugu Francuske za Nikolasa Bažoja (33), koji se, kako pišu luksemburški mediji, bavi "društvenim i kulturnim projektima".


Par je izgovorio "da" u Crkvi Svetog Trofima nedelju dana posle građanskog venčanja.


Ćerka Anrija, nadvojvode od Luksemburga, odabrala je za ovu priliku venčanu haljinu kakva možda nije tipična venčanica kakve viđamo na kraljevskim venčanjima, ali je vrlo raskošna.

 

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ona je odabrala toaletu modne kuće Elie Saab, jednostavnu kreaciju koja otkriva ramena, a za ovu priliku na njoj je sakriven prorez ispod grudi i podignute su trake koje otkrivaju ramena.

 


U pitanju je model kakav je uobičajeno videti na crvenom tepihu, pa smo tako u kraćoj varijanti pre izvesnog vremena na jednom svečanom događaju videli Dženifer Lopez.

 

 

Ipak, princeza Aleksandra je odabrala beli model i uz romantičan veo učinila je savršenom za venčanje. Svemu je dodala decentnu tijaru, a opredelila se i za umerenu šminku.

 

Iako je ova ceremonija okupila veliki broj uticajnih ličnosti, sve je proteklo vrlo skormno i jednostavno, a koliko je par bio opušten pokazuje to što su znatiželjni građani slobodno prilazili i fotografisali mladence po izlasku iz crkve.

 

Princeza Aleksandra od Luksemburga i Nikolas Bažoj
Princeza Aleksandra od Luksemburga i Nikolas Bažojfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Uprkos obezbeđenju i pompi koja prati kraljevska venčanja, princeza je dopustila prolaznicima da priđu i ovekoveče ovaj trenutak, a porodica i prijatelji dugo su se zadržali ispred crkve kako vi što duže uživali u tom trenutku.


Nakon što su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, princeza Aleksandra i njen suprug odvezli su se oldtajmerom ukrašenim cvećem, a ona je odlično raspoložena pozdravila sve koji su došli da vide delić atmosfere.

 

 

makonda-tracker