SAVRŠENO

Na prvi pogled VENČANICA, ali jedan detalj joj daje POSLOVNI STIL: Anđelina Džoli u Beloj kući u nesvakidašnjoj haljini

0

Anđelina Džoli je sinoć prisustvovala državnoj večeri u Beloj kući koju su organizovali predsednik Bajden i prva dama Džil Bajden

foto: Oliver Contreras / Pool via CNP / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Oliver Contreras / Pool via CNP / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznata humanitarka i glumica Anđelina Džoli prisustvovala je važnoj večeri u Beloj kući, a društvo joj je pravio sin Medoks. Večera je upriličena kako bi se  predsedniku Južne Koreje i njegovoj supruzi ukazala čas u Sjedinjenim Državama.

 

Ovakva prilika zahtevala je savršen autfit, a glumica se potrudila da istovremeno odaje utisak elegancije, ali i da zadrži i dozu poslovnog stila.

 

To je uspela tako što je ponela jedan, veoma prefinjen komad, u koji su tokom večeri svi gledali.

 


Čini se da je Anđelina veoma pažljivo birala garderobu za ovaj važan događaj. Njena prelepa, nežna haljina boje slonovače oduševila je sve prisutne. Raskošna haljina koja se od struka širila u ka podu imala je diskretan prorez na prednjoj strani i spuštenu liniju struka naglašenu ukrštenim naborima tkanine.

 

Kako bi ublažila eleganciju Anđelina je preko nje ponela starinski Chanel blejzer u istoj nijansi sa prošivenim detaljima na reverima. Ceo autfit je dopunila zlatnom ogrlicom od perli i zlatnim minđušama. 

 

Dozu prefinjenosti njenom izgledu dao je crveni ruž na usnama i kosa koja je u blagim talasima padala preko ramena.

 

1 / 5 Foto: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Džoli i njena porodica su veoma povezani sa Južnom Korejom, pošto je 21-godišnji Medoks prethodno studirao biohemiju na Univerzitetu Jonsei u Seulu, a knjiga Anđelina u koautorstvu sa Amnesti internešenel, "Znaj svoja prava i zahtevaj ih", objavljena je u Aziji prošle godine.

 

- Azijsko-američki odnosi su važni za Anđelininu porodicu - rekao je izvor blizak Džoli za People o njenom prisustvu na sinoćnjem događaju.

 

- Ona i deca imaju bliske veze sa ovom zemljom, uključujući Južnu Koreju, dugi niz godina. Madok je studirao na Univerzitetu Jonsei u Seulu. Anđelina je mnogo puta posetila Južnu Koreju zbog svog humanitarnog i izbegličkog zalaganja tokom protekle dve decenije, ali i kao umetnik - rekao je izvor. 

 

 

makonda-tracker