kao iz bajke

Šivena je dva i po meseca i čudesni je OMAŽ TETKI: VENČANICA bratanice princeze Dajane je lepša od najlepšeg sna

0

Ledi Amelija Spenser sarađivala je s modnom kućom Versače kako bi sudbonosno "da" izgovorila u haljini iz svojih snova

Ledi AMelija Spenser, bratanica princeze Dajane i ćerka erla Čarlsa Spensera
Ledi AMelija Spenser, bratanica princeze Dajane i ćerka erla Čarlsa Spenserafoto: Ron Adar / Zuma Press / Profimedia

Ledi Amelija Spenser, ćerka erla Čarlsa Spensera, mlađeg brata pokojne princeze Dajane, udala se pre nekoliko dana u Južnoafričkoj Republici.


Ona je rekla "da" biznismenu Gregu Maletu, s kojim je dugih i srećnih 14 godina, a romantična ceremonija održala se na imanju La Cotte Farm nadomak Kejptauna.


Par je konačno stupio u brak 21. marta, u poznatom vinskom regionu , a sve je bilo vrlo bajkovito. Tome je posebno doprinela venčanica, koju nevestina sestra ledi Kiti opisuje kao najlepšu koju je u životu videla.

 


Ledi Amelija izgledala je zaista očaravajuće u venčanoj haljini koja nosi potpis italijanske modne kuće Atelier Versace, i može da se uporedi s predivnim pogledom na afričku prirodu u kom su uživali mladenci i njihovi gosti.


Kako je ledi Amelija ispričala za britanski Hello! Magazine, izrada njene toalete trajala je dva i po meseca i ima šlep od dva i po metra!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @55cosasbonitas

 

Ukrašena je Svarovski kristalima, ručno izvezenim prednjim delom koji okružuje dekolte, a ima i strukturisana ramena i izuzetan cvetni rad koji je krasi na više mesta. Da sve bude još otmenije, tu je raskošna rebrodé čipka!


Amelija Spenser ponela je svoju veličanstvenu venčanicu sa cipelama brenda Jimmy Choo, a nosila je veo od najfinijeg tila dugačak čak pet metara.

 

Iskreno, ovo je najlepša venčanica koju sam videla u životu. Rad sa Versačeom je bio najsrećnije iskustvo. Svaki član njihovog tima je kao anđeo – rekla je njena sestra ledi Kiti Spenser za Hello!.

 


Saradnja ledi Amelije sa italijanskom modnom kućom je, inače, na neki način omaž njenoj pokojnoj tetki princezi jer je Dajana bila bliska prijateljica Đanija Versačea i često je nosila njegovu odeću.


Mislim da bi ona bila vrlo ponosna da me je videla na dan mog venčanja – rekla je ledi Amelija. – Znam da porodica Versače obožava Dajanu, pa je to još jedna vrlo posebna veza koju imamo.

 


Ćerka erla Spensera nije nosila tijaru, kako to žene u njenoj porodici obično čine na svojim venčanjima.

 

 

makonda-tracker