protrljajte oči još jednom

Mnogi je ne bi prepoznali: Fotografije Merjem Uzerli bez šminke koje nećete moći da zaboravite

1

Tursku-nemačku glumicu Merjem Uzerli srpska publika je zavolela u seriji "Sulejman Veličanstveni".

Merjem Uzerli je publika zavolela kao sultaniju Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni'.
Merjem Uzerli je publika zavolela kao sultaniju Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni".foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Merjem Uzerli je domaća publika zavolela u ulozi jedne od najmoćnijih žena Osmanskog carstva, sultanije Hurem.

 

I dok je gradila svoju glumačku karijeru i postala poznata zbog ove uloge, u jednom trenutku je zbog psihičkih problema i depresije morala da se povuče iz serije "Sulejman Veličanstveni".


Ipak, njeni prijatelji i porodica su je izvukli iz svega toga poslavši je u Nemačku kako bi se lečila u najboljim bolinicama za mentalne i psihičke bolesti.

 

- U Antaliji sam dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše - rekla je Merjem svojevremeno.

- Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim, jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija - dodala je bila Merjem, koja je iz serije na kraju otišla i vratila se u rodni Berlin.


Danas glumica uživa sa svojim ćerkicama Larom i Lili Koi, glumu je potpuno ostavila po strani i posvetila se porodici i manekenkstvu, a u Berlinu je otvorila i prodavnicu zdravih slatkiša

 

Uprkos tome što više nije aktivna u glumi, izaziva pažnju gde god da se pojavia, a veoma je aktivna i na društvenim mrežama pa možemo da zavirimo u delić njenog života.

U svojoj poslednjoj objavi se prisetila jedne fotografije iz 2022. godine pre jednog snimanja, a mnogima je privukla pažnju to što je uslikana bez trunke šminke i što izgleda podjednako fantastično i očaravajuće. 

 

Ono što je takođe oduševilo sve korisnike društvenih mreža jeste i njena ćerkica Lili Koi koja joj je sve vreme sedela u krilu dok njemu mamu šminkeri i frizeri pripremaju za snimanje. 

 

makonda-tracker