negativne reakcije

"Rastužuje me jer majka dvoje dece ĆUTI": Popularna Hurem RAZBESNELA Instagram objavom usred RATA U UKRAJINI

0

Popularna glumica Merjem Uzerli našla se na meti kritika nakon fotografisanja za jedan časopis.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Merjem Uzerli je glumica nemačko-turskog porekla, a poznata nam je po ulozi sultanije Hurem u popularnoj seriji Sulejman Veličanstveni. Ona je sada razočarala brojne fanove slikavši se za rusko izdanje magazina Hello.


Naime, lepa Hurem našla se na naslovnoj strani spornog časopisa, a mnogi su joj to zamerili iz razloga što uloga koja ju je proslavila, sultanija Hurem, rođena je upravo u Ukrajini.

- Pitam se zašto ćutiš dok Rusija bombarduje Ukrajinu? Većina tvojih obožavalaca su Ukrajinci, šta više igraju ključnu ulogu u vašoj karijeri, s obzirom na to da je sultanija Hurem rođena Ukrajinka. Ja sam iz Kijeva, a moj grad bombarduju Rusi. Zar ne bi bilo ispravno da svojoj publici, ruskim simpatizerima čiji su mozgovi uglavnom isprani propagandom, ukažete na istinu? Rastužuje me jer majka dvoje dece ćuti dok Rusi granatiraju bolnice u Mariupolju - samo je jedan od komentara.

 


Brojne svetske zvezde su stale na stranu Ukrajine i stoga potez Merjem Uzerli je dočekan na nož.

 

Neki smatraju da se ona promoviše po ruskim časopisima i koristi situaciju, dok se glumica ne oglašava o ovome i uživa u majčinstvu.

 

1 / 7 Foto: Instagram

 

Podsetimo, Merjem je iza sebe ostavila jako težak i stresan period, nije krila da je bila u psihičkoj krizi, a nedavno je izjavila da se vraća glumi. Lepa glumica se proslavila ulogom Hurem, to joj je donelo slavu, ali i probleme. Nije mogla da se nosi sa tolikom popularnošću, pa je rešila da se povuče, radi na sebi i posveti se porodici.

 

 

makonda-tracker