TEŠKA PRIČA

Uloga sultanije ju je umalo koštala života: Čuvena Hurem prošla kroz ŽIVOTNU DRAMU, pa završila na psihijatriji

0

Iako naizgled jaka i neumoljiva žena Merjem Uzerli je bila u teškim situacijama sa kojima nije mogla da se izbori

foto: Instagram
foto: Instagram

Čuvena turska glumica Merjem Uzerli domaćoj publici se predstavila ulogom sultanije Hurem u turskoj seriji Sulejman Veličanstveni.

 

Mnogi su je zavoleli nakono ove maestralno odigrane uloge, a ono što je svima zapalo za oko jeste njena neobična lepota i stav kakav nema svako.

 

Nju su kroz seriju mnogi doživeli kao neumornu, neumoljivu i jaku ženu. Ipak, u stvarnom životu, daleko od očiju javnosti, Merjem je živela pravu dramu. Ona je svojim ljubavnim životom godinama intrigirala javnost.

 

 

Tokom snimanja serije koja joj je donela planetarnu popularnost Merjem je za turske medije ispričala kroz šta je prošla.

 

Period snimanja serije bio je jedan od najtežih u njenom životu. Ona je na samom vrhuncu slave ostala trudna sa tadašnjim partnerom Đanom Atešom. Velika razlika u godinama bila je čest okidač za probleme u njihvoj vezi.

 

I dok se ona radovala trudnoći, on to dete nije želeo. Mediji su pisali da je on glumicu napustio i da je od nje tražio da abortira. Njoj je to jako teško palo, zbog čega je pokušala sebi da oduzme život.

 

 

Ipak, njeni prijatelji i porodica su je izvukli iz svega toga poslavši je u Nemačku kako bi se lečila u najboljim bolinicama za mentalne i psihičke bolesti.

 

- U Antaliji sam dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše - rekla je Merjem svojevremeno.

 

Merjem Uzerli kao sultanija Hurem
Merjem Uzerli kao sultanija Hurem foto: Youtube/printscreen, Sulejman Veličanstveni

 

- Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim, jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija - dodala je bila Merjem, koja je iz serije na kraju otišla i vratila se u rodni Berlin.

 

Ipak, na posletku se sve dobro završilo. Merjem je napravila pauzu u glumi, a nakon što je otišla iz kultne serije, oporavila se i rodila ćerkicu Laru Žeminu.

 

Ona joj je bila dar od boga. Ćerkica joj je bila pravi melem na dušu. Uz nju je glumica pronašla put do ozdravljenja i posvetila joj se u potpunosti.

 

U januaru prošle godine postala je majka po drugi put i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Lili Koi.

 

Deca su potpuno promenila njen svet. Merjem danas sa ćerkicama živi u Berlinu, a pre dve godine je u samom centru grada otvorila prodavnicu zdravih slatkiša.

 

Koliko joj prija život u krugu porodice i zdravog okruženja govori i činjenica da glumica izgleda bolej nego ikada.

 

 

makonda-tracker