humanost na delu

Ovoliko SMELOSTI od nje NIKO nije očekivao: Sultanija Hurem u PROVIDNOJ HALJINI prekrivenoj šljokicama uzdrmala javnost

0

Popularna Hurem se pojavila na donatorskoj večeri namenjenoj narodu Turske pogođenom u teškom zemljotresu.

Merjem Uzerli
Merjem Uzerlifoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sultanija Hurem, uloga po kojoj je Merjem Uzerli prepoznatljiva, ostavila je pečat na nju, pa je u Srbiji uglavnom prepoznajemo po čuvenoj seriji.

 

Ova neobična lepotica je bila gost donatorske večere na kojoj su poznati pružili pomoć Turskoj i narodu koji je pogođen stravičnim zemljotresom. Podsetimo, snažan zemljotres je pogodio Tursku i Siriju, a zasad broji preko 40 hiljada žrtava i predstavlja pravu humanu katastrofu.

 

Poznata glumica je iskoristila ovu priliku da pomogne svom narodu, a istovremeno je i zasijala na pomenutom događaju i prošetala u prilično smeloj kombinaciji.

 

Merjem je odabrala zagasito crvenu nijansu i kreaciju koja je rečima teško opisiva. Radi se o providnoj haljini od tila ispunjenoj šljokicama, dok ispod ima bodi u zlatnoj boji i prekriven sitnim zlatnim tačkicama, koje su iste kao i salonke za koje se glumica odlučila.

Kao i uvek, njena prepoznatljiva boja kose i svedena frizura, uz jako malo šminke kako bi sama haljina došla do izražaja.

 

Nema sumnje da Merjem zna kako da skrene pažnju na sebe, a čini se i da je sav loš period tokom kog je bila i u depresiji, ostavila daleko iza sebe.

 

 

makonda-tracker