neočekivano

Njene reči sasekle su je poput mača, osetila je SRAM: Kejt Midlton PONIZILA Megan Markl kao niko do sada

3

Čini se da je Kejt Midlton konačno pokazala i svoju grublju stranu 

foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES
foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Velika prašina podigla se u Ujedinjenom kraljevstvu kako se bliži krunisanje kralja Čarlsa III. U centru pažnje medija je svaki korak kraljevske porodice, a Megan Markl i njen suprugu princ Hari naročito su interesantni.

 

Uvek pristojna i tako uzdržana princeza od Velsa, Kejt Midlton iznenadila je sve kada je rekla Megan Markl da ukoliko poželi da dođe na krunisanje, može to da uradi ali će morati da sedi pozadi. 


Kraljevski stručnjak tvrdi da je Kejt Midlton zaslužna za to što Megan Markl neće prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa.

 

 

- Svi moramo biti zahvalni što je Kejt sprečila Megan da dođe i rekla da ona ne treba da prisustvuje svečanosti ni pod kojim okolnostima -  rekao je bivši novinar Bi-Bi-Sija Tom Bauer za GB Nevs u sredu.

 

Bauer navodi da je princeza od Velsa takođe upozorila Markl:

 

- Ako bi došla, morala bi da sedi pozadi.

 

Bakingemska palata potvrdila je u sredu da će princ Hari prisustvovati krunisanju svog oca u maju, ali da će Megan Markl ostati u Kaliforniji sa svojom decom, princezom Lilibet i princom Arčijem, čiji 4. rođendan pada na isti dan kada i ovaj važan događaj.

 

Kejt Midlton sprečila Megan Markl da dođe na krunisanje kralja Čarlsa III
Kejt Midlton sprečila Megan Markl da dođe na krunisanje kralja Čarlsa IIIfoto: EPA / Nigel Roddis

 

Pejdž Siks je takođe preneo da je Magan Markl (41) smatrala da bi bilo "neprikladno" da prisustvuje ceremoniji, jer su odnosi između nje i kraljevske porodice loši.

 

- Morali su da donesu odluku koja je delovala iskreno i autentično, posebno nakon svega što je rečeno i svih stvari koje su se desile - rekao je insajder upoznat sa porodicom za strane medije.

 

Bauer je odluku 38-godišnjeg princa, koja je usledila posle dugih pregovora, opisao kao „ružan kompromis“.

 

- Harijevo prisustvo je ustavno važno - objasnio je autor „Osvete: Megan, Hari i rat između Vindsora.

 

Kejt Midlton je ponizila Megan Markl kao niko do sada
Kejt Midlton je ponizila Megan Markl kao niko do sada foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia in lump sum up to 1/4 1294 x 1800px IMMEDIATELY Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 523

 

 

Uostalom, ukoliko bi se nešto desilo princu Vilijamu i njegovoj deci, princu Džordžu, princezi Šarlot i princu Luju Hariji bi nasledio ulogu kralja nakon Čarlsa III. Zato je važno da i on bude tamo.

 

Bauer je takođe objasnio zašto se princ Hari verovatno neće pojaviti sa članovima kraljevske porodice na balkonu Bakingemske palate nakon krunisanja.

 

- Ako bi pustio Harija da dođe na balkon, morao bi da dopusti i princu Endruu da izađe na balkon i da tada bi imao dva odmetnuta princa pred javnošću, to bi bio veoma loš početak vladavine kralja Čarlsa - rekao je kraljevski stručnjak.

 

Princ Endru je bio primoran da napusti kraljevske dužnosti nakon što je 2022. godine optužen za seksualno zlostavljanja.

 

 

 

makonda-tracker