njihov najbolji prijatelj

Mala tajna najlepših žena sveta: Ovo je karmin koji stavljaju Megan Markl i Amal Kluni kad žele da zablistaju

0

Kad god je neka specijana prilika, slavne dame se po pravilu odlučuju za ovaj karmin. 

Megan Markl koristi ovaj karmin u posebnim prilikama
Megan Markl koristi ovaj karmin u posebnim prilikamafoto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Od velikoj broja karmina koji su opticaju, samo su neki od njih uspeli da dođu do kultnog statusa. Malo je onih koji su uspeli da opravdaju silne skupo plaćene reklame u kome se hvale na sva usta. Često se dešava da nakon što ih dame probaju - budu potpuno razočarane.

 

No, jedan karmin se već dugi niu godinama nalazi među omiljenima kad su poznate dame u pitanju. Među fanovima ovog magičnog karmina su, između ostalog, supruga Džordža Klunija, advokatica Amal Kluni, partnerka princa Harija Megan Markl, kao i slavna španska glumica Penelope Kruz.

 

One se odlučuju baš za ovaj karmin kad imaju razne otmene događaje na crvenim tepisima ili za neke druge izuzetno specijalne prilike. Na primer, Megan Markl ga je stavila kad je pozirala za naslovnicu magazina "Time" pre dve godine.

 

U pitanju je "Charlotte Tilbury Matte Revolution" karmin u nijansi "Pillow Talk".

 

Megan Markl ovaj karmin koristi kad želi da izgleda specijalno lepo
Megan Markl ovaj karmin koristi kad želi da izgleda specijalno lepo foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Pillow Talk" je izbačen na tržište 2018. godine, nakon što je olovka za usne ovog brenda "Lip Cheat Lip Liner" postigla veliki uspeh.

 

Karmin je uveliko premašio njenu slavu, pa su revnosni analitičari izračunali da se na svaka dva minuta proda po jedno pakovanje u svetu.

 

Ono što ga čini drugačijim je to što ne ostavlja onaj klasični mat efekat koji isušuje usne, već je njegova tekstura baršunasta i nežna, a usne izgledaju punije.

 

 

 

 

makonda-tracker