(VIDEO)

"Nadam se da ćemo se upoznati!" Najlepše želje stižu iz Holivuda: Slavna glumica čestitala Severini rođendan

0

Glumica Šeron Stoun imala je najlepše želje za hrvatsku pevačicu.

Šeron Stoun čestitala je Severini rođendan.
Šeron Stoun čestitala je Severini rođendan.foto: Instagram / Severina

Malo ko zna podatak da je pevačica Severina rođena istog datuma kada i pokojna britanska kraljica Elizabeta Druga.

 

Jedna od omiljenih pevačica širom regiona je juče 21. aprila proslavila 51. rođendan.

 

Ona je nekoliko puta za medije govorila kako izgleda njena ishrana i otkrila bez kojeg napitka ne počinje dan, a zahvaljujući kojem izgleda fenomenalno u 6. deceniji.

 

– Jako volim da jedem puno voća, ali i povrća, ustvari jedem sve. U poslednje vreme ishrana mi se bazira na dosta voća, a sada mi odgovara sve šumsko, dinje, lubenica –ispričala je ona.

Poznato je da Severina uvek napravi dobru žurku za svoj rođendan, a tako je bilo i ovog puta kada je organizovala veliku proslavu u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, na kojoj je okupila svoje drage prijatelje. 

 

Kako su preneli hrvatski mediji, pevačica je svojim gostima otpevala hit Elvisa Prislija "Suspicious Mind".

Severina je juče proslavila 51. rođendan.
Severina je juče proslavila 51. rođendan.foto: severina, Instagram

Ovaj rođendan će svakako pamtiti do kraja života, a da to bude tako doprinela je i jedna predivna čestitka koju je dobila od holivudske glumice koju svi veoma dobro znamo, a zavoleli smo je u filmu "Niske strasti".

 

Da, u pitanju je Šeron Stoun
 

Severina je na svom Instagram profilu podelila snimak koji je dobila od Šeron Stoun, a u kojem joj glumica šalje najlepše želje.

 

Kako je glumica objasnila u snimku, Severina i ona imaju zajedničku prijateljicu, Ornelu Amulić, nekadašnju zvezdu "Velikog brata" koja radi kao producentkinja u Americi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Pevačica se ovim povodom oglasila na Instagramu i objavila snimak na kojem joj glumica šalje najlepše želje, a sreću i oduševljenje je jedva uspela da pretoči u reči.

 

- Želim ti magičan rođendan i nadam se da ćemo se tokom ove godine i upoznati - rekla je između ostalog Šeron Stoun i izrazila oduševljenje zbog Severine i njene karijere. 


Da je oduševljena i da je čestitka slavne glumice ostavila bez teksta, napisala je i Severina u tekstu ispod snimka.


- Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročiti nešto o Šeron Stoune, koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže. Šta reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarka, a izdala je i knjigu u kojoj, između istalog, progovara o svojoj borbi za dete, koje je mogla viđati samo jednom mesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gde je najranjivija. Drugo ne postoji gde je možeš slomiti. @sharonstone živi večno- napisala je Severina.

 

makonda-tracker