sija

Obnažena, u drugom stanju, prelepa: Ovo je jedna od najlepših Severininih fotografija

1

Pevačica je danas proslavila svoj 51. rođendan   

foto: Instagram / Severina
foto: Instagram / Severina

Poznata hrvatska pevačica Severina Vučković danas je proslavila svoj 51. rođendan.

 

Ona je organizovala u jednom poznatom zagrebačkom restoranu veliku proslavu, na kojoj je okupila svoje drage prijatelje.

 

Severina je goste dočekala u prelepoj mini-haljini jarko ružičaste boje, s dugim rukavima i dekolteom, a kosu je pustila da pada u talasima.


Kako javljaju hrvatski mediji, ona je svojim gostima otpevala Suspicious Mind, hit Elvisa Prislija, a torta je bila posebno iznenađenje – poslastica na tri sprata ukrašena je Severininim crno-belim fotografijama!

 

 

Nakon što je objavila prelepe trenutke sa rođendanskog slavlja  pevačica je objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola dok je bila trudna sa sinom Aleksandrom.

 

- (Kao) od majke (ja) je rođen pre pedeset i jedno leto. Pre nešto više od 11 godina i sama sam postala majka i osetila šta je #bezuslovna ljubav. Ne postoji ništa lepše na svetu nego kada je vaš prvi čestitar malo čudo koje vam je raslo ispod srca - rekla je Severina pored crno-bele fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Ova fotografija izazvala je oprečna mišljenja na društvenim mrežama. Bilo je mnogo komentara u kojima su pratioci čestitali lepoj Severini rođendan, a bilo je i drugačijih komentara.

 

Izdvajamo neke od njih.

 

- Prelepa fotka, najlepša poznata trudnica i Lale ima dragocenu uspomenu - glasio je jedan komentar.

 

Ode internet!

 

Sretan rođendan pre 20 godina si nas najviše obradovala mogla bih opet.

 

 

makonda-tracker