evo šta je rekao

Celu noć su se smejali i ćaskali: "Misteriozni" muškarac sa kojim je viđena Severina konačno se oglasio i otkrio ISTINU

0

Pevačica Severina Vučković viđena je na koncertu koleginice Ane Nikolić u pratnji četvorice muškaraca. I dok su trojica odranije poznati kao njeni poslovni saradnici, mnogi su se zapitali ko je četvrti muškarac s kojim je ćaskala celo veče.

Severina je na koncertu Ane Nikolić u Zagrebu viđena u društvu četvorice muškaraca.
Severina je na koncertu Ane Nikolić u Zagrebu viđena u društvu četvorice muškaraca.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prethodnih dana svi regionalni mediji su pisali o misterioznom muškarcu sa kojim je pevačica Severina Vučković viđena u Zagrebu.

 

Hrvatska pevačica je bila na koncertu svoje koleginice Ane Nikolić, a na nastup je stigla u pratnji četvoricu muškaraca.

 

I dok su trojica dobro poznata javnosti kao njeni poslovni saradnici, prisustvo četvrtog muškarca je izazvao veliku pažnju u medijima i postavilo se pitanje u kakvim je odnosima sa pevačicom i da li je možda u pitanju njen novi emotivni partner.

 

Naime,sa Severinom su na koncert Ane Nikolić stilgi njen menadžer Tomislav Petrović, producent Filip Miletić i saradnik Davor Grgina.

Severina i misteriozni muškarac su se celu noć smejali i ćaskali.
Severina i misteriozni muškarac su se celu noć smejali i ćaskali.foto: Foto: Kurir

Njiho dvoje su prema pisanju medija celo veče ćaskali i smejali. 

 

Kako su pisali domaći mediji, u pitanju je arhitekta Miro Mesihović, koji je u izjavi za Jutarnji.hr stavio tačku na spekulacije o odnosu sa Severinom. 

 

- Severina je sigurno jedna od najznačajnijih osoba u regionu, jedna od najzgodnijih žena od Vardara do Triglava, no, nažalost, nismo ni u kakvoj vezi. Osim što delimo prijatelja Filipa Miletića njenog producenta. I još nešto, odlično smo se proveli u klubu u društvu s desetak drugih prijatelja -rekao je Miro Mesihović za Jutarnji.hr.

 

makonda-tracker