rokersko izdanje

Kožna mini-suknja + čizme koje će se nositi i za 10 godina: Severina u izdanju koje će sve devojke kopirati ovog proleća

0

Severina nam je pokazala najbolji način da iskombinujemo mini-kožnu suknju

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Severina jedna je od najvećih zvezda u regionu i jedna je od najbolje stilizovanih žena na ovim prostorima, a iznova i iznova iznenađuje svoje fanove neočekivanim odevnim varijantama.

 

Bilo da je u pitanju stajling za scenski nastup, dnevnu ili večernju varijantu i šetnju gradom, pevačica nikad ne prolazi nezapaženo

 

Pre nekoliko dana, Severina nas je oduševila svojim čipkastim izdanjem koje je odabrala za nastup u Varaždinu.

 

Pevačica je tada oduševila, a neke i iznenadila u pripijenoj jednodelnoj kreaciji koja podseća na kombinezon, a posebnom mašnom naglašava struk i svemu daje novu notu originalnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


I dok je tada oduševila svojim crnim, čipkastim i pomalo gotik izdanjem, Severina je pre nekoliko dana očarala sve na nastupu u Sloveniji i pokazala svoju besprekornu liniju. 

 

Ovog puta se odlučila za "klasičniji" autfit te je odabrala mini-kožnu suknju na preklop koja nikada neće izaći iz mode. Interesantan rajsfešlus i široki pojas na suknji dali su joj na efektnosti i dodatno istakli pevačicin struk.

 

Uz crnu kožnu suknju, Severina je obukla "običnu" belu majicu, a ceo rokerski stajling začinila kombat čizmama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Crne kombat čizme su u trendu već nekoliko godina i koje svakoj odevnoj kombinaciji daju posebnu notu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Mrežaste čarape su samo još više istakle senzualnost cele kombinacije, a Severina je samo još jednom dokazala da je najbitnije da imate basic komade koje možete da nosite nekoliko godina,a koji nikada neće izaći iz mode. 

 

makonda-tracker