Ležerno, a šik

Što druge ne smeju da nose, ona – I SME I UME: Severina ima najotkačenije cipele na svetu i kombinuje ih majstorski

1

Neobične cipele u kojima smo već ranije videli hrvatsku pevačicu ponovo su njen izbor, ali u sasvim drugačijoj odevnoj kombinaciji

Severina tokom nedavnog letovanja na Maldivima
Severina tokom nedavnog letovanja na Maldivimafoto: Instagram / Severina

Hrvatska pevačica Severina uvek za scenu ima spreman neki maštovit i provokativan kostim kakav biste očekivali da vidite na svetskim zvezdama.


Ipak, Severinin lični stil nije ništa manje interesantan i efektan, a najnovija odevna kombinacija u kojoj se pojavila je izuzetan primer autfita koji spaja šik i ležernost.


Lepa Splićanka podelila je, naime, na Instagramu fotografije na kojimaje videmo u urbanom stajlingu sastavljenom od farmerki ravnog kroja, para pantalona od svetlog džinsa i sa visokim strukom, kao i obične bele majice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Seve je tome dodala kratku kožnu jaknu klasičnog dizajna, bajkerski model koji se lako kombinuje i nikad ne izlazi iz mode, dok je u ruci nosila nesvakidašnji ranac hrvatskog dizajnera Zorana Mrvoša koji može da nosi kao tašna zahvaljujući velikom srebrnom prstenu.


Ipak, nama se najviše dopao Severinin izbor obuće – nesvakidašnje "čupave" cipele bele boje i vrlo tanke štikle.

 

U pitanju ju su cipele modne kuće Marni sa shearling teksturom i neobičnog dizajna koje krase tanke crne štikle srednje visine. Njihova cena iznosi 990 evra, a iako su nesumnjivo upečatljive, ne ume svako da ih nosi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Severina i te kako uspeva u tome, a nešto ranije videli smo ih na njoj kada je obukla crnu kožnu mantil-haljinu i ponela belu Pouch tašnicu brenda Bottega Veneta.


Ne-po-gre-ši-vo!

 

 

makonda-tracker