presrećna baka

"Za snajku imam POSEBAN POKLON": Ceca otkrila na koga liči mali Krstan

1

Ponosna baka, folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otkrila da bi bankrotirala kad bi dobili jednu devojčicu.

Ponosna baka ima poseban poklon za snaju.
Ponosna baka ima poseban poklon za snaju.foto: Damir Dervišagić

Danas je veliki dan u porodici Ražnatović. Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, i njegova supruga Bogdana postali su roditelji po drugi put.

 

Rodio se mali Krstan i to baš na rođendan njegovog pokojnog dede Željka Ražnatovića Arkana.

 

– Skoro 4200 kg, 54 dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se - ispričala je danas za domaće medije ponosna baka Ceca Ražnatović.

 

Slavlje u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju uveliko traje, gosti i dalje pristižu, a među najveselijima je i naravno i folk pevačica koja je večeras za predstavnike medija otkrila na koga Krstan liči, šta će pokloniti svojoj snaji Bogdani i kako se oseća. 

- Ovo je jedan veliki blagoslov i ja se nadam da ću imati 10-oro unučadi - rekla je Ceca, prenosi Kurir.

 

Budući da se beba rodila na rođendan pokojnog dede Željka Ražnatovića, medije je interesovalo čija je to ideja bila:


- To je divno, nije to do ideje. Ne možete bebi da naredite da se rodi, to su planovi od boga. Bog je dao da se beba rodi na rođendan svog dede.

 

Kako je pevačica otkrila, beba liči na brata Željka, a ako je sudeći po tome da je Željko već veselo i živahno dete, velike su šanse da i Krstan bude takav pogotovo jer je dosta bio aktivan i u stomaku, otkrila je ponosna baka.

- Beba je medena, liči na svog brata Željka. Krofna jedna, to je jedna velika beba. Malo sam se plašila, ali dečko je veliki. Željko je video bebu, zvala ga je mama Bogdana i video je bio je srećan:"Mama, pa mala je, slatka je".

 

Za snaju je pripremila poseban poklon i želi da u budućnosti dobiju jednu devojčicu.

 

- Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala. Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje - otkrila je na kraju popularna pevačica.

 

 

makonda-tracker