bio joj je srodna duša

Ljubav nikada ne umire, a to oseća i zna Sanja Papić: Misica emotivnim videom pokazala šta joj je značio Miša Ognjanović

3

Na današnji dan pre tri godine advokat je tragično preminuo.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nekadašnja misica i manekenka - Sanja Papić trenutno boravi sa ćerkicom Larom na Maldivima, gde je pre nekoliko godina postala zaštitno lice jednog od odmarališta.

 

Ovaj 28. jul za nju predstavlja sunovrat emocija, pitanja, unutrašnjih borbi, jer ju je pre tri godine prerano napustio suprug Dragoslav Miša Ognjanović.

 

Sanja je na svom Instagram profilu podelila emotivan video, posvećem svom tragično nastradalom izabraniku, uz emotivnu poruku - ljubav ne umire.

 

Ognjanović je bio jedan od najuticanijih advokata - krivičara u regionu, a tokom tridesetogodišnje karijere branio je i Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalom, ali i njegovu suprugu Mirjanu Marković u privatnim sporovima.

 

Iza sebe je imao tri braka, a 2017. godine zavetovao se na večnu ljubav Papićevoj, sa kojom je dobio naslednicu Laru, koja je isti otac.

 

Bivša misica se svim snagama bori da bude jaka i optimistična, kako njihova mezimica ne bi osetila nedostatak očinske figure.

 

 

makonda-tracker