njen stil

U ovom stajlingu je OBJEDINILA SVE: 4 komada Sanje Papić koje uvek treba imati u ormaru

0

Prelepa Sanja Papić pokazala je kako izgleda elegantan stajling po njenom ukusu

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Sanja Papić je nekada bila predstavnica naše zemlje na takmičenju za Mis Evrope i Mis Univerzum, a danas je uspešna preduzetnica. Ona se ne pojavljuje tako često na javnim dešavanjima od smrti supruga Dragoslava Miše Ognjanovića, ali kada to učini, učini sa stilom!

 

 

Mama malene Lare pojavila se na otvaranju jednog salona u Beogradu, a za ovu priliku odabrala je elegantan damski stajling kakav lako može da se iskopira za nešto svečanije prilike!

 

U svom stajlingu objedinila je 4 odevna komada koja uvek treba da imamo u svom ormaru, a njihova prednost je što se mogu kombinovati na najrazličitije načine i uvek izgledati elegantno, graciozno i šik.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

  • Svečana mini-haljina

 

Sanjinim stajlingom dominirala je mini-haljina koja je u osnovi nude, ali ukrašena sjajnim cvetnim detaljima koji je čine pogodnom i za crveni tepih! Kombinacija boje kože i plavih i srebrnih detalja bila je pravi pogodak (posebno uz fenomenalne plave cipele), a Sanja je uz svoju haljinu ponela i bisernu ogrlicu.

 

  • Beli sako

 

Jednostavan kroj laska najrazličitijim odevnim komadima – od ležernih pantalona, preko svečane haljine, do suknje... Nećete pogrešiti da ga nosite bilo zimi, bilo na jesen ili proleće, pa čak i na leto!

 

Sanja Papić
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

  • Mala tašna

 

Maksi-torbe jesu odlične jer u njih može stati baš sve što jednoj ženi treba, ali tašnice (posebno ovakve ručne) takođe su trendi, damske, slažu se uz svaku elegantniju haljinu i začine na najbolji način svaki look ne odvraćajući pažnju s ostatka stajlinga!

 

Sanja Papić
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

  • Moćne cipele

 

Deo Sanjinog izdanja koji se nama najviše dopada jesu cipele! Sa modernim špicom, teget boje, uz srebrne detalje, ove salonke s otvorenom petom su pravi must have svake sezone!

 

 

makonda-tracker