mnogi im ne veruju, mnogi podržavaju

HARI SE POREDI SA DAJANOM, MEGAN MILUJE STOMAK: Odmetnuti kraljevski par OTKRIO Opri Vinfri SVE TAJNE i PIKANTERIJE

1

O intervjuu princa Harija i Megan Markl bruji čitav svet!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U najavi svog intervjua s kraljevskim parom, koja je emitovana u pauzi vesti u nedelju na CBS-u, voditeljka Opra Vinfri obraća se trudnoj Megan Markl, koja miluje svoj trudnički stomak.

 

"Jeste li ćutali ili su vas ućutkali?", pita Vinfri Megan i dodaje kako samo želi svima jasno da da do znanja da ne postoji tema koja je zabranjena.

 

U najavi Megan ne odgovara Opri na pitanja, koja joj se u jednom trenutku obraća rečenicom: "Gotovo neizdrživo mi zvuči kao da ste došli do prelomne tačke".

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Zatim se damama pridružio i princ Hari, koji je na trenutke duboko uzimao dah i držao suprugu za ruku, otkriva najava za intervju koja podseća na dramatični trejler za film.

 

"Najviše me je brinulo ponavljanje istorije", kaže princ Hari, koji je često govorio o svom slomljenom srcu nakon majčine smrti.

 

Govoreći o princezi Dajani, koja je 1995. godine prekinula ćutanje i u intervjuu s Martinom Baširom progovorila o vezi princa Čarlsa i Kamile Parker, Hari kaže kako je još uvek očajan zbog njene smrti.

 

"Zaista mi je laknulo i srećan sam što sedim ovde s vama uz svoju suprugu, jer ne mogu ni da zamislim kako je njoj moralo biti da prolazi kroz ovo sama, pre toliko godina", kaže Hari i dodaje kako je i njima ovo bilo jako teško, ali barem su imali jedno drugo.


Dva sata ekskluzivnog intervjua, u kojem par sa slavnom voditeljkom razgovara o svojoj odluci da napuste kraljevsku porodicu i presele se u Kaliforniju sa sinčićem Arčijem, biće emitovan u celosti u nedelju 7. marta.

 

Intervju s kraljevskim parom Opra je nazvala "najboljim što je ikad uradila", otkrila je voditeljkina prijateljica Gejl King.

 

I dok mnogi sa nestrpljenjem čekaju da čuju sve što su Megan i Hari imali da kažu, drugi navode da je u pitanju čisto foliranje, izigravanje žrtava i privlačenje medijske pažnje na najniži mogući način, pozivajući se na patnju pokojne princeze Dajane.

 

 

 

makonda-tracker