kratko je trajalo

Prosidba na vrhu planine, tri svadbe - sve je ličilo na BAJKU: Američku glumicu suprug ostavlja nakon 20 meseci braka

0

Suprug zvezde serije "One tree hill" podneo je zahtev za razvod braka još u januaru.

Šantel i Viktor su se venčali na godišnjicu njenih bake i deke u čast njenom preminulom deki koji nije dočekao da svoju miljenicu otprati do oltara.
Šantel i Viktor su se venčali na godišnjicu njenih bake i deke u čast njenom preminulom deki koji nije dočekao da svoju miljenicu otprati do oltara.foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Suprug zvezde serije "One Tree Hill" Šantel Van Santen podneo je zahtev za razvod nakon samo 20 meseci braka i neverovatne tri svadbene ceremonije.

 

Američka glumica Šantel je najpoznatija po ulozi Kvin Džejms u seriji "One tree Hill" nema sreće u ljubavi, a prema prema dokumentima koje poseduje TMZ, glumac Viktor Vebster želi da okonča brak sa 37-godišnjom glumicom, a kako pišu strani mediji, 50-godišnji kanadski glumac je zahtev predao još u januaru s obzirom da je kao datum rastave naveden 10. januar.

 

Ovaj glumački par nema decu, a razlog za razvod je još uvek nejasan, budući da je Viktor Vebster označio "omiljeni kvadratić" svih poznatih prilikom popunjavanja zahteva - nepomirljive razlike.


A ništa nije upućivalo na ovakav kraj njihove veze, sve je delovalo bajkovito pogotovo što je ovaj glumački par organizovao čak tri venčanja krajem 2021. godine, piše Brides.

Kako su tada preneli mediji, Viktor, koji iza sebe ima 90 uloga i serije "Working moms" i filmoce "Kralj škorpiona 4: Potraga za moći", "Surogate" i "Bringing down the house", Šantel je zaprosio na vrhu planine u februaru 2021. godine i tada su počeli da planiraju dve ceremonije venčanja pre nego što su zbog okolnosti organizovali i treću.

 

Njihova prva ceremonija održana je u avgustu te godine kada su uživali u intimnom građanskom venčanju na dan godišnjice Šantelinih bake i dede nakon što je njen deda preminuo.

Šantel Van Santen, Viktor Vebster
foto: HUT / The Photo One / Profimedia

- Kada je moj deda neočekivano preminuo na Dan očeva, bilo mi je slomljeno srce. Planirala sam da me deka odvede do oltara u Minesoti. Usred tuge, pogledala sam Viktora i rekla da želim da napravim spontanu građansku ceremoniju na dan venčanja mojih baka i deda, 9. avgusta. Ideja da se moji baka i deda ponovo okupe i da odozgo posmatraju našu ceremoniju dala mi je malo mira - ispričala je tada glumica.

 

- Bili su u braku 63 godine, imali su tako posebnu, duboku ljubav. Oni su mi bili primer ljubavi i koliko to zahteva truda. Nije bilo savršeno, ali njihova ljubav je uvek bila čista - dodala je tom prilikom.

Kao da to već nije bilo dovoljno, paru se pridružilo 48 prijatelja i članova porodice na ceremoniji u Napi, Kalifornija.

 

Na kraju, ali ne i najmanje važno, došlo je do trećeg okupljanja u Šantelinom  rodnom gradu Luvernu u Minesoti.

 

Tema tog venčanja bila je vintage, a glumica je bila inspirisana prerijom:

 

- Želeli smo da se uklopimo u prirodu oko parka Blue Mounds -

Šantel i Viktor su se upoznali na snimanju filma "Love Blossoms" iz 2017. godine i bili su samo prijatelji dok nisu naredne godine odlučili da uplove u romantičnu vezu.

 

Međutim, iako je sve delovalo idilično, njihovoj bajci je došao kraj nakon 20 godina braka, a možda ćemo u narednim danima saznati šta je kanadskog glumca navelo da zatraži razvod braka. 

 

 

makonda-tracker