predomislio se

Bio je siguran da će mu 26 godina mlađa izabranica biti POSLEDNJA: Slavni milijarder (92) iznenada raskinuo veridbu?

2

Čuveni biznismen Rupert Merdok pre nepunih mesec dana je zaprosio svoju devojku i bio na pragu da po peti put stane na ludi kamen.

Milijarder i biznismen Rupert Merdok

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Pre nepunih mesec dana se pojavila vest u stranim medijima da je milijarder i biznismen Rupert Merdok (92) zaprosio svoju devojku, bivšu policijsku službenicu En Lesli Smit (66).

 

On je obelodanio vezu sa En Lesli Smit sam šest meseci nakon što su se upoznali, a manje od godinu dana od njegovoj četvrtog razvoda od supruge Džeri Hol.

 

Tada je priznao da je bio nervozan i da se plaši zaljubljivanja.

 

- Bio sam veoma nervozan. Plašio sam se zaljubljivanja, ali sam znao da će mi ovo biti poslednji brak. I bolje. Srećan sam - rekao je on.

 

Ruper i En Lesli Smit su se sreli prošlog septembra u vinogradu Moraga u Bel Eru u Kaliforniji, a kada je Daily Mail ekskluzivno otkrio biznismenovu novu vezu, Rupert je dodao da ju je pozvao telefonom dve nedelje kasnije na događaj od 200 ljudi.

 

Međutim, iako je sve ličilo na pravu holivudsku bajku, izvor blizak Merdoku ej za magazin Vanity Fair rekao da je veridba naglo otkazana, jer je milijarderu postalo neprijatno zbog kako je opisano, javno i jasno iskazanih evangelističkih stavova 66-godišnje Lesli Smit.

 

Biznismen još uvek nije komentarisao ove navode.


Podsetimo, Mardok ima šestoro dece iz prethodnih brakova: ćerku Prudens Mekjlaud (64) sa prvom suprugom Patrišom Buker, ćerku Elizabet (53) i sinove Lahlana (50) i Džejmsa (49) iz braka sa drugom ženom En Man, a iz braka sa trećom suprugom Vendi Deng ima ćerke Grejs (21) i Kloi (19).

 

Iz četvrtog braka sa supermodeli Džeri Hol nije imao dece.

 

makonda-tracker