"Biće mi poslednji brak!"

26 godina mlađa i on je uveren – POSLEDNJA! Čuveni milijarder (92) zaprosio devojku posle razvoda od manekenke

0

Milijarder i biznismen Rupert Merdok priznao je da se plašio zaljubljivanja i da je bio nervozan pre nego što je En Lesli Smit postavio "čuveno pitanje", ali da je spreman da i 5. put stane "na ludi kamen"

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Medijski mogul i milijarder Rupert Merdok (92) obelodanio je da se verio sa svojom 26 godina mlađom izabranicom En Lesli Smit (66) i to samo šest meseci nakon što su se upoznali, a manje od godinu dana od Merdokovog razvoda od četvrte supruge Džeri Hol.

 

Merdok je lepe vesti podelio u jednom od svojih medija, "Njujork postu", otkrivši da je Smitovu zaprosio uz dijamantski prsten koji je lično izabrao.

Merdok iza sebe ima četiri braka, ali je priznao da je bio nervozan kad je trebalo da zaprosi En Lesli Smit i da se plašio da se zaljubi.

 

Isto tako, Rupert je rekaa da je uveren da će mu brak sa njom biti poslednji.

 

- Bio sam veoma nervozan. Plašio sam se zaljubljivanja, ali sam znao da će mi ovo biti poslednji brak. I bolje. Srećan sam - rekao je on.

Sveže verenik milijarder, čije se bogatsvo procenjuje na 17 milijardi dolara, zaprosio je svoju En Lesli Smit na Dan Svetog Patrika.

 

- Ja sam jednom četvrtinom Irac - našalio se on.

Ruper i En Lesli Smit su se sreli prošlog septembra u vinogradu Moraga u Bel Eru u Kaliforniji, a kada je Daily Mail ekskluzivno otkrio biznismenovu novu vezu, Rupert je dodao da ju je pozvao telefonom dve nedelje kasnije na događaj od 200 ljudi.

U međuvrmenu je Smitova, inače bivša policijska kapelanka i udovica kantri zvezde Čestera Smita, opisala njihov odnos kao "Božji dar", otkrivši da "dele ista verovanja" i "govore istim jezikom".

 

- Udovica sam 14 godina. Kao i Rupert, moj muž je bio biznismen. Radio je za lokalne novine, razvijao radio i TV stanicu i pomagao promociji Junivižna. Tako da ja pričam Rupertovim jezikom. Deliko ista verovanja- rekla je ona.

Smit je dodala da je dočekala pravo vreme da se ponovo veri, kao i da su njeni prijatelji srećni zbog toga.

 

Venčanje se očekuje na leto.

 

Podsetimo, Mardok ima šestoro dece iz prethodnih brakova: ćerku Prudens Mekjlaud (64) sa prvom suprugom Patrišom Buker, ćerku Elizabet (53) i sinove Lahlana (50) i Džejmsa (49) iz braka sa drugom ženom En Man, a iz braka sa trećom suprugom Vendi Deng ima ćerke Grejs (21) i Kloi (19). 

 

Iz četvrtog braka sa supermodeli Džeri Hol nije imao dece.

 

makonda-tracker