morala je da zaboravi

Jedan potez ju je odao, ne odriče se sna zbog ljubavi: Megan Markl se vraća da ostvari ono što je započela?

3

Vojvotkinja od Saseksa ima plan kako da se vrati svom ne tako davno zaboravljenom snu, prenose strani mediji.

foto: Instagram / Megan Markl
foto: Instagram / Megan Markl

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl se kada je ušla u kraljevsku porodicu odrekla svoje glumačke karijere, ali sudeći prema pisanju stranih medija, uskoro bi stvari mogle da se promene.

 

Kako je stručnja za odnose za javnošću rekao za Mirror, Megan bi uskoro mogla da glumi u "nekim istaknutim holivudskim ulogama" zahvaljujući svojim novim vezama.

 

Vojvotkinja od Saseksa postala je poznata glumeći Rejčel Zejn u seriji "Odela", a sada je navodno angažovala holivudskog agenta Adama Lajninga.

 

Adam je radio sa Elen Dedženeres i Nikol Kidman, a izgleda da bi mogao da pomogne Megan da se vrati svojoj glumačkoj ka je karijeri.

- Navodno, angažovanjem Adama Lajninga koji je poznat i holivudski fikser, Megan bi mogla da potraži karijeru u Holivudu - izjavio je vodeći stručnjak za odnose sa javnošću za Mirror.


- Gluma je ono za šta se školovala, stoga je moguće da će dobiti neku ulogu na filmu ili čak TV-u - dodao je on.

 

Međutim, stručnjakinja za odnose s javnošću Maja Rijaz rekla je da je malo verovatno da ćemo videti Megan u nekoj dužoj posvećenoj ulozi.

- Sumnjam da bi se vratila na bilo koju dužu ulogu kao što su ona u seriji Odela ili u bilo kojoj drugoj TV seriji - rekla je i dodala:

 

-Ako je istina da je par angažovao Adama Lajninga, onda sam sigurna da možemo očekivati neke istaknute holivudske uloge-


Uprkos mogućem povratku glumi, izgleda da je malo verovatno da će Megan napustiti svoju strast za pomaganjem drugima.

 

-Uporedo sa onim što Megan radi, dobrotvorna organizacija će joj ostati blizu. Ona neće napustiti svoj dobrotvorni rad zbog bavljenja drugom karijerom- rekla je Maja.

  • Imala je veliki broj obožavalaca

 

Meganina popularnost bila je na vrhuncu tokom prikazivanja serije "Odela", a jedan od njenih bivših kolega Kolin Grafton je rekao da je imala gomilu obožavalaca koji su često čekali da je upoznaju nakon snimanja.


-Mislim da je tek počela da izlazi sa Harijem u to vreme, ali je već imala mnogo obožavatelja koji su je čekali ispred studija - otkrio je Kolin za Mirror.

 

  • Zamalo je ostala bez uloge koja ju je proslavila

 

Megan je zamalo izmakla ulogu Rejčel jer je ranije priznala da je zamalo zabrljala na audiciji.

 

-Stalno sam zaboravljala svoje reči, bila sam ometena i uprskala sam. Što je s*anje jer sam zaista želela ovu. Stvarno mi se sviđa Rejčel. Ali uprskala sam. Htela sam to i izgubila sam šansu. Ili sam bar tako mislila - napisala je svojevremno Megan Markl na svom blogu "The Tig".

 

Srećom po nju, ulogu je ipak dobila i postigla ogroman uspeh.

 

makonda-tracker