možda je onaj pravi?

Uživaju u ljubavi već dva meseca: Manekenka potvrdila vezu sa najpoželjnijim muškarcem na svetu?

0

Manekenka Emili Ratajkovski i planetarno popularni pevač zajedno su već dva meseca.

foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka Emili Ratajkovski (31) je otkrila da se tajno zabavlja sa Harijem Stajlsom (29) dva meseca – i priznala da je on možda "taj", prenosi Daily Mail.

 

U iskrenom i opsežnom razgovoru o svom ljubavnom životu, Emili je rekla da se viđa sa Harijem od početka februara i da se nada da bi njihova romansa mogla biti dugoročna.

 

Govoreći u podcastu snimljenom 9. marta, dve nedelje pre nego što je primećena kako ljubi Harija u Japanu 25. marta, ona je slatko pričala o tome koliko je on "sjajan".

 

- Upravo sam počela da izlazim sa nekim za koga mislim da mi se sviđa, tako da je to drugačije. Pomislisla sam On je nekako sjajan. - ispričala je manekenka i nastavila:


- Šta tražim od partnera? Sviđa mi se neko ko je veoma nezavisan. Mislim da je to za mene veoma važno jer imam kompletan život.

 

-Nadam se da će zabavljanje sa nekim ko ima više sopstvenog života sprečiti probleme koje sam imala ranije.-

 

Podsetimo, snimak strastvenog poljupca Harija i Emili na ulicama Tokija dok apsolutno nisu marili za poglede drugih ljude obišao je ceo svet, a mnogi komentarišu da je najpopularniji par današnjice tu.

Ono što je interesantno i o čemu se dosta priča u stranim medijima jeste što je Emili Ratajkovski uslikana sa bivšom devojkom Harija Stajlsa Olivijom Vajld samo dve nedelje pre nego što je snimak njihovog poljupca obišao svet.

 

makonda-tracker