"to vidim u svojoj budućnosti"

"Muškarci misle međunožjem – a ono nije napredno!" Slavna lepotica posle razvoda planira da sledeće dete pravi SAMA

1

Nakon što se rastala od supruga, Emili Ratajkovski viđala se sa Bredom Pitom, Pitom Dejvidsonom, Erikom Andreom, Harijem Stajlsom... i niko je nije preterano fascinirao.

Manekenka Emili Ratajkovski u nedavnoj kampanju za Jenny Fairy (SS23)
Manekenka Emili Ratajkovski u nedavnoj kampanju za Jenny Fairy (SS23)foto: Courtesy of Jenny Fairy/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Američka manekenka Emili Ratajkovski (31) proteklih dana se našla u centru pažnje svetske javnosti jer je u Tokiju snimljena tokom poljupca sa britanskom muzičkimom zvezdom Harijem Stajlsom.


Pričalo se da lepotica moli za oproštaj drugaricu Oliviju Vajld, glumicu koja je donedavno bila u vezi sa Stajlsom i zbog njega ostavila verenika Džejsona Sudeikisa, pisalo se da Emili želi da nastavi viđanje s pevačem, šuškalo se svašta, a ona je nastavila da ćuti o svemu.


Ipak, nije bila nema u javnosti, pa je pričala o tome što je samohrana majka koja pokušava da nastavi sa svojim ljubavnim životom posle rastanka od oca svog sina Silvestera Apola, kog zove Slaj. Kako je istakla, ima nameru da sinu podari brata ili sestru, ali kada će se to desiti, ne zavisi od njenog emotivnog statusa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)


Imam 31 godinu, a tokom prošle posete ginekologu, rekao mi je da ćemo za dve ili tri godine razgovarati o zamrzavanju jajnih ćelija. To me je stvarno šokiralo, ne zato što mislim da je nerazumno, više u smislu – čoveče, nije valjda da moram da mislim o tome? – objasnila je manekenka. – Moja mama je zatrudnela prirodno sa 38 godina, pa mi to nikad nije ni palo na pamet.


Ona je objasnila da želi još dece jer uživa u majčinskom životu.

 

Kako je manekenka istakla, mnogo njenih prijateljica je zamrzlo jajne ćelije, bilo jer su trenutno posvećene poslu ili čekaju idealnog partnera za roditeljstvo udvoje. Zbog toga misli da je sasvim u redu odgajati dete samostalno, ukoliko su okolnosti takve.


Mislim da ću definitivno imati još dece. Stvarno volim da budem mama. Nisam sigurna da će u životu naći nekoga s kim bih podizala dete. Moja drugarica – vrlo poznata žena koja ima mnogo sestara – rekla mi je kad sam rešila da se razvedem: "Ne brini, momke nećeš oterati time što imaš dete" – ispričala je Emili.

 

1 / 5 Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


I, znate šta? Bila je u pravu! Ima muškaraca koji poštuju moju porodicu, koju činimo Slaj i ja, i koji me cene kao majku jer je moj sin na prvom mestu. Takvim stavom imaju dodatne poene kod mene, ali to ne znači da želim da imam decu s njima – rekla je manekenka.


Ipak, ona smatra da muškarci generalno ne razmišljaju o tome da žele da budu očinska figura u životu tuđeg deteta i za to krivi njihovu, kako veruje, opsednutost sopstvenim genitalijama.


Žao mi je što ovo moram da kažem – muškarci razmišljaju svojim k*******a. A oni nisu toliko napredni – direktna je Emili Ratajkovski. – Žena će reći "Ne želim da izađem s ovim momkom jer on ima dvoje dece. Muškarci nisu takvi. Oni će biti zaljubljeni u tebe, a onda će reći: "Uh, s***e, ona ima dvoje dece i ja sam sad očuh".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)


Kako je istakla, ona veruje da se muškarci ne opterećuju toliko pratećim stvarima, poput toga da li žena ima decu ili ne, već razmišljaju o nečemu drugom.

 

Zbog sve što primećuje oko sebe, Emili Ratajkovski kaže da nastavlja da traga za ljubavlju, ali najverovatnije će sledeće dete dobiti sama.

 

– To ne znači da je to najbolji način, ail to je prilično ono što vidim u svojoj budućnosti: otići ću na VTO u svojim kasnim tridesetim i podariti Slaju brata ili sestru – kaže ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)


Emili se, inače, trenutno razvodi od filmskog producenta Sebastijana Ber-Meklarda, s kojim ima sina Silvestera Apola, a pisalo se da je on prevario lepoticu više puta. Pre nekoliko dana pojavile su se i optužbe za seksualno zlostavljanje protiv njega.

 

 

makonda-tracker