pesma je postala "ženska himna"

"Imala sam tešku godinu nakon RASKIDA": Šakira priznala da je sin glavni "krivac" za "osvetničku pesmu"

0

Pevačica Šakira je gostujući u emisiji Džimija Falona otkrila da je za njenu "osvetničku pesmu" koja je postala "ženska himna" glavni krivac njen sin Milan.

foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Kolumbijska pevačica Šakira (46) i fudbaler Đerar Pike (36) su u junu prošle godine objavili da se rastaju nakon 12 godina.

 

Podsetimo, njih dvoje su se upoznali 2010.godine na snimanju njene pesme "Vaka Vaka" koja je bila himna Svetskog prvenstva u Južnoj Africi. Godinu dana kasniej su potvrdili romansu. Iz njihove ljubavi su se rodila dvojica sinova Milan (10) i Saša (8).

 

- Sa žaljenjem potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete našu privatnost. Hvala na razumevanju - pisalo je tada u zajedničkom saopštenju.

 

Nakon toga, krenulo je odmotavanje klupka, a razlog raskida je navodno bila Pikeova prevara koju je Šakira otkrila nakon što je svakodnevno počeo da joj nestaje džem iz frižidera.

Usledila su javna prepucavanja, Pike se zvanično pojavio u javnosti sa novom devojkom Klarom Čijom Marti u januaru ove godine, a pevačica je uzvratila sa dve osvetničke pesme.

 

Gostujući u petak u emisiji kod Džimija Falona, pevačica je progovorila o tome koliko joj je bio težak život nakon raskida od fudbalera.


- Imala sam veoma tešku godinu nakon raskida i pisanje ove pesme (Bzrp Music Sessions, Vol. 53’) mi je bilo toliko važno - rekla je Šakira.

 

- Bio je to zdrav način da kanališem svoje emocije - dodala je pevačica.

Šakira je rekla da je nakon što je objavila pesmu osetila razumevanje drugih žena.

 

- Stvarno sam osećala ne da imam obožavaoce, već da imam čitavo sestrinstvo žena koje su prošle kroz iste stvari kroz koje sam prošla i ja, koje misle na način na koji ja mislim, koje se osećaju kako se ja osećam i koje su morale da podnesu toliko sra*a na način na koji sam morala ja - rekla je i dodala:

 

- I jesam napisala pesmu za sebe, ali takođe osećam da je bila namenjena tolikom broju žena kojima je potreban forum i glas koji će ih predstavljati na mnogo načina. - izjavila je pevačica nazivajući pesmu vrstom "ženske himne".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Ovom prilikom je ispričala da je njen stariji sin Milan doveo do saradnje sa Bizarrapom.

 

- Mama, moraš da sarađuješ sa Bizarrapom. Moraš da napraviš pesmu sa njim, zato što ćete biti broj jedan - ispričala je Šakira i dodala: 

 

- Poslao je glasovnu poruku mom menadžeru i rekao mu Moraš da spojiš moju mamu sa Bizarrapom jer će biti broj jedan - 

 

- I bio je u pravu zaključila je pevačica.

 

 

makonda-tracker