saga se nastavlja

Novi napad Šakire na Klaru Čiju: Kolumbijska pevačica na perfidan način poslala otrovne strelice Pikeovoj devojci

0

Ovaj poslednji potez Šakire mnogi su protumačili kao novi "pucanj" na partnerku Đerara Pikea.

 

Pike i Šakira iz srećnih dana
Pike i Šakira iz srećnih danafoto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Poznata pevačica Šakira je na na svom Instagramu nalogu objavila poruku kojom je ponovo skrenula pažnju na partnerku fudbalera Đerara Pikea, Klaru Čiju.

 

Kolumbijska pevačica je sa svojim pratiocima podelila fotografiju na kojoj se vidi njeno lice, osvetljeno u jednom delu, a u drugom u senci. Ne zvuči neobično, ali ono što je privuklo pažnju je tekst natpisa.

 


Tekst koji prati sliku ima samo jednu reč: „Chiaroscuro“. Strogo govoreći, ovo se odnosi na kjaroskuro, slikarsku tehniku italijanskog porekla koja je svoj vrhunac dostigla u doba baroka.

 

Svetlo-tamno, bukvalno prevedeno, sastoji se od mešanja svetla i senki u radu. Na ovaj način je moguće dati veći osećaj volumena slici.

Uprkos tome što ovo umetničko objašnjenje ima smisla, mnogi su to protumačali kao novi "udarac" na Klaru Čiju. To je protumačeno kao napad na Pikeovu partnerku zbog očigledne igre reči sa njenim imenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Klara Čia - Kjarosuro, nešto slično kao što je Šakira uradila u svom hitu sa umetnikom Bizarapom.

U svakom slučaju, sama Šakira nije ponudila nikakvo objašnjenje, pa se ne zna sa sigurnošću na šta ili bolje koga je ciljala sa ovom objavom.

 

Ipak, to je verovatno i bila ideja ovog malo nejasnog natpisa - da se izazove mnogo pažnje, bez preterano agresivnog vređenja ili spominjanja Klare.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker