oprobala se i na filmskom platnu

Nakon Holivuda osvojila srce Sergeja Trifunovića: Ko je lepa Sarajka u čijem društvu uživa naš poznati glumac?

1

Srpski glumac ne voli da svoj privatni život deli sa javnošću, ali nam ponekad zagolica maštu zanimljivim fotografijama 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Poznati glumac Sergej Trifunović jedan je od onih glumaca koji se u javnosti pojavljuje samo kada za to ima opravdan razlog. 

 

Godinama je gradio ozbiljnu glumačku karijeru, ali o njegovom privatnom životu malo toga znamo. Jedna od stvari koje javnost uvek zanima jeste da li postoji neka žena koja je uspela da osvoji njegovo srce. 

 

O tome nikad ne govori, ali povremeno zna da nam zagolica znatiželju fotografijama sa lepim devojkama. Upravo jednu takvu podelio je sada, a na njoj smo mogli da ga vidimo u društvu prelepe plavuše sa prodorno plavim očima i neverovatnom harizmom.

 

 

Odmah po objavi njihove zajedničke fotografije počeli su da se nižu komentari, a mnoge je zanimalo ko je lepotica koja je bila u njegovom društvu.

 

Malo smo potražili po Internetu i saznali da je u pitanju Dajana Gudić koja je rođena u Sarajevu, a dugi niz godina živi i radi u Los Angelesu gde je sa 15 godina počela da se bavi manekenstvom, a okušala se i u glumačkim vodama.

 

 

Tokom prošle godine Dajana se pohvalila da snima film Patricka Flahertyja, a na profilu na Instagramu objavila je fotografije sa seta i priznala koliko je na tome zahvalna

 

- Danas mi je rođendan i umesto želje, želim izraziti zahvalnost što mi se upravo ostvario jedan od najvećih snova. Producirati i glumiti u 'Dyadthemovie' pruducentskoj kući bilo je jedno od najnevjerojatnijih, najizazovnijih i najdragocjenijih iskustava u mom životu. Zauvijek ću biti zahvalna Bogu i svima koji su bili uključeni. Hvala Driss, Chuck i Paul Smenus što ste bili veliki dio toga, ne bih to mogla bez vas - poručila je između ostalog uz objavu.

 

 

Dajana se ranije pojavila i u filmu 'All-Star Weekend' u kojem je utjelovila lik hostese, a na setu se družila s velikim imenima poput Jamieja Foxa, Eve Longorije i Jeremyja Pivena.

 

Inače, ova diplomirana novinarka okušala se u mnogim poslovima vezanim za modeling - od hoda modnim pistama do pisanja o svetu glamura. Okušala se i kao spisateljica kroz knjigu o detinjstvu u BiH.

 

 

Pre 4 godine snimljena je tokom druženja s Leonardom Dikaprijem, njegovom devojkom Kamilom Morone i svojom sestrom Sarom na plaži u Malibuu gde su igrali odbojku na pesku.

 

Na Instagramu svakodnevno deli atraktivne fotografije, a prati je preko 700 hiljada ljudi.

 

 

makonda-tracker