da li ste skoro videli lepši par?

KARIJERU NIJE GRADILA NA SKANDALIMA, A LEPOTOM JE OSVOJILA ČITAV BALKAN: Za našom manekenkom uzdisali su MNOGI, a ona se U TAJNOSTI udala za SLAVNOG TURSKOG GLUMCA!

3

Svi oni koji prate modna dešavanja znaju za ime devojke koja je brzinom svetlosti postala deo važnih revija širom Balkana.

foto: instagram
foto: instagram

O Jeleni Milosavljević nije se preterano pisalo, jer Jelena nikada nije zaista bila deo "elite" koja danas puni naslovne strane. Nije pravila skandale, a put u modi je gradila još od tinejdžerskih dana.

 

Brojne kampanje i naslovne strane napunile su njen CV, a ono što je interesantno jeste da je čak i ljubav sa poznatim turskim zavodnikom Džanom Nergisom dugo krila od javnosti, jer nije želela da se o tome piše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Nergis (@cannergis) on

Jelena je zbog posla često boravila u inostranstvu, a susret sa Džanom bio je fatalan. Zaljubili su se i svoju ljubav su živeli daleko od očiju javnosti.

 

Kako je i sama veza bila tajna, tako su se u tajnosti i venčali. Popularni turski zavodnik i miljenik devojčica širom Turske, zaprosio je svoju izabranicu koja je 10. aprila 2017. godine, pred nekolicinom prijatelja i članova porodice u Amsterdamu rekla "da".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Nergis (@cannergis) on

Ubrzo nakon venčanja, saznali su da će postati roditelji devojčice, a mezimici su nedavno proslavili prvi rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Nergis (@cannergis) on

Jelena i Džan danas žive sasvim mirnim i opuštenim životom, iako je suprug naše manekenke u Istanbulu velika zvezda.

 

 

makonda-tracker