"pronašla je čoveka svog života"

"Sve je počelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom": Evo ko je novi dečko Danijele Martinović

0

"Zaslužila je da ima pravog muškarca pored sebe", otkrila je pevačicina bliska prijateljica otkrivajući da je misli da je Danijela konačno pronašla čoveka svog života.

Pevačica Danijela Martinović je konačno ponovo srećna.
Pevačica Danijela Martinović je konačno ponovo srećna.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada su pre dve godine muzičari Danijela Martinović (51) i Petar Grašo (46) objavili da stavljaju tačku na svoju vezu nakon 24 godine, ceo region je bio u šoku. Decenijama su važili za jedan od najskladnijih parova na muzičkoj javnoj sceni.

 

Ubrzo nakon toga, pevač je pronašo sreću kraj 14 godina mlađe pevačice Hane Huljić, ćerke poznatog muzičara Tončija Huljića.

 

Njih dvoje su se venčali prošle godine, a o njihovoj svadbi je pisano kao o slavlju decenije. Iz njihove ljubavi se rodila devojčica Alba.

 

Za sve to vreme od raskida sa Petrom Grašom, Danijela se maltene povukla iz javnosti i veoma retko je komentarisala svoj privatni život.

Međutim, pre nekoliko dana se u hrvatskim medijima pojavila vest da je pevačica konačno pronašla ljubav.

 

Naime, kako su izvestili mediji u regionu, Danijela je započela ljubavnu vezu sa zagrebačkim kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem (49).

 

O njemu se veoma malo zna, društvene mreže su mu "zaključane", ali navodno ima brak iza sebe i ćerku iz tog braka.

A osim što je policajac, Josip se bavi i muzikom i član je rok benda "Izvan zakona" u kojem svira gitaru, peva i piše tekstove pesama, prenosi Index.hr.

 

Uz to, kako prenose hrvatski mediji, Josip je potpredsednik jednom pantiball kluba, pa se može reći da je svestran čovek pun različitih interesovanja.

  • Pevačica potvrdila da su u vezi

 

Danijela je potvrdila da su ona i Josip u vezi dajući izjavu za hrvatsku Gloriju. 

 

– Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očigledno morao dogoditi.– rekla je ona i dodala:

 

– Nakon što smo se upoznali, provodili smo mnogo vremena razgovarajući i polako počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove – ispričala je Danijela.

Pevačica je 'zaljubljena do ušiju'
Pevačica je "zaljubljena do ušiju"foto: Instagram

Pevačica je otkrila da je njihova ljubavna priča neobična i da će biti opevana u njenim budućim pesmama.

 

–  Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenario. Prolazimo mnogo lepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabeležena.–

 

  • "Ova vam je zaljubljena do ušiju"

 

Bliska Danijelina prijateljica je za Slobodnu Dalmaciju otkrila da je pevačica presrećna. 

 

– Ona vam je zaljubljena do ušiju što se kaže i zaista sam srećna zbog toga. Zaslužila je da ima pravog muškarca uz sebe koji je voli, poštuje i neizmerno ceni. Sličnih su karaktera, slažu se u mnogim stvarima i napokon mislim da je Danijela pronašla čoveka svog života – rekla je ona

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker