nema greške

Hrvatska pevačica deli modne lekcije: Klasik koji se nosi decenijama, jedan detalj i postiže se – PUN MODNI POGODAK

0

Moćne žene vole i moćna izdanja, a Danijela Martinović je nedavno pokazala jedno takvo 

foto: Instagram / Danijela Martinović
foto: Instagram / Danijela Martinović

Bivša devojka pevača Petra Graša i jedna od omiljenih pop pevačica na našim prostorima Danijela Martinović jedna je od onih žena koje imaju stav, a voli i da ga iskaže kroz smele odevne kombinacije.

 

Jednu takvu ponela je uočin novogodišnjih praznika i njime svim ženama poručila da treba da slede svoje snove.

 

Još od prvih decenija dvadesetog veka, kada je čuvena Koko Šanel prekrojila muška odela i u njih obukla žene pokazala je da su one spremne da zauzmu nove pozicije u društvu.

 

Od tada ženska odela su pronašla put do ženskog srca i postala obavezan deo svakog ženskog gardarobera.

 

Takvo jedno, crne boje, strukirano, izrađeno od najprijatnijeg materijala, satena, ponela je hrvatska pevačica Danijela Martinović.

 

Ona je uklopila savršeni crni sako i pantalone ravnog kroja u istoj boji sa topom koji je otkrivao vrat i poprsje i napravila pravi modni bum.

 

Kako bi razbila monotoniju koju nosi crna boja Danijela je na usne stavila ruž upečatljive crveno-narandžaste boje i time postigla efekat veoma moćne žene.

 

 

Vitak struk još više je došao do izražaja pod raskopčanim strukiranim sakoom, a visoke potpetice izdužile su figuru i učinile da izgleda savršeno. 

 

Očigledno je da hrvatska pevačica prati modne trendove i da hrabrim koracima korača kroz karijeru i život. Ona je tom prilikom imala šta i da poruči svojim pratiocima, ali i svim onim ljudima koji vole njenu muziku.

 

- Jeste li već doneli svoje novogodišnje odluke? Neka život bude baš po meri - poručila je Danijela.

 

makonda-tracker