italijanski mediji bruje o ovome

Ko će naslediti bogatstvo Siniše Mihajlovića? Bez obzira na TESTAMENT, imovina će biti podeljena onako kako zakon nalaže

0

Od kako je u medije stigla vest o smrti Siniše Mihajlovića gotovo neprestano se piše o njemu i njegovoj porodici, a podela imovine je nešto što je mnoge od samog početka interesovalo 

foto: EPA / ELISABETTA BARACCHI
foto: EPA / ELISABETTA BARACCHI

Čuveni fudbaler Siniša Mihajlović sahranjen je pre nekoliko dana u Italiji. Njegovi prijatelji i porodica su se oprostili zauvek od njega.

 

Veliki broj ljudi došao je da mu oda poslednju počast i ispraćen je kako dolikuje. 

 

Iza Siniše Mihajlovića je ostala njegova porodica, supruga Ariana Rapaćoni i petoro dece, kao i jedan vanbračni sin. 

 

 

Tokom života Sinša je stekao titulu jedong od najboljih fudbalera italijanske lige, a bio je uspešan i kao trener. Tokom duge karijere stekao je solidno bogatstvo. Kako su mediji preneli on poseduje raskošni stan u Rimu, vilu u Porto Červu, planinsku kuću u regiji Abruco.

 

Upravo zbog toga što vrednost tih nekretnina nije mala sve oči javnosti bile su uprte u testament kojim će pitanje njegove zaostavštine biti rešeno.

 

 

- Bez obzira na testament, Mihajlovićevo nasledstvo moraće da se podeli i sa vanbračnim sinom Markom. Tako nalaže Građanski zakonik. Tu su, naravno, i supruga Arijana, sa kojom ima ćerke Viktoriju i Virdžiniju, i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa - navodi se u tekstu italijanskog lista.

 

Kao što su mediji ranije pisali Marko je oca upoznao kada je imao jedanaest godina.

 

Siniša je nameravao da se sa sinom upozna tek nakon što dečak napuni 18 godina, ali je ipak na nagovor svoje supruge taj proces ubrzao. I ispostavilo se da je to bila ispravna odluka.

 

Nažalost, Siniša nas je prerano napustio, ali je iza njega ostala prelepa porodica na koju može da bude ponosan. 

 

 

makonda-tracker