kao tinejdžeri

Pre njega bila sa čuvenim pevačem: Slavni milijarder u 10. deceniji uhvaćen na plaži sa četvrt veka mlađom damom

0

Kod nekih ljudi godine su izgleda samo brojka, a Rupert Mardok to dokazuje iznova i iznova. 

Mardok i Smitova na plaži
Mardok i Smitova na plažifoto: Charlie PITT@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što je prošlo manje od šest meseci od kada se razveo od svoje četvrte supruge Džeri Hol, od koje takođe stariji 25 godina, medijiski baron Rupert Mardok je "upecan" na sunčanju sa jednom novom damom.

 

Milijarder koji ima 91 godinu odmarao je na Barbadosu u društvu En-Lesli Smit (66), nekadašnje policijske kapelanke i udovice američke zvezde kantri muzike Čestera Smita.

 

Par, koji se upoznao u novembru, večerao je na javnoj plaži na Barbadosu. En-Lesli Smit je nosila žuti bikini, a kako su strani mediji preneli oni su na karipsko ostrvo došli na poziv britanskog milijardera Entonija Bamforda, predsednika firme JCB, koja se bavi proizvodnjom industrijskih i poljoprivrednih vozila.

 

- Izgleda veoma srećan - rekao je jedan prijatelj gospodina Mardoka na pitanje kako je Mardok posle razvoda.

 

Gospođa Smit pre nego što se udala za slavnog pevača Čestera Smita bila je u nasilnom prvom braku koji ju je, kako je rekla, naveo da pronađe Boga i postane dobrovoljni policijski kapelan u okrugu Marinu Kaliforniji.

 

Sa Česterom, koji je poput Mardoka bio u poslu sa medijima pošto je posedovao 13 televizijskih stanica u Kaliforniji i Oregonu, En-Lesli je 2005. godine objavila album "Captured by love". Smitova je ostala udovica tri godine kasnije kada je Čester preminuo od srčanog udara u 78. godini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVOKE (@evokedotie)

 

Gospodin Mardok se do sada razvodio četiri puta. Bio je oženjen bivšom stjuardesom Patrišom Buker od 1956. do 1967. i novinarkom Anom Torv od 1967. do 1998. Zatim se venčao sa kineskom preduzetnicom Vendi Deng, koja je čak 38 godina mlađa od njega, a razveli su se 2013. godine.

 

Nakon toga Mardok se oženio sa Džeri Hol, bivšom dugogodišnjon partnerkom lidera slavnih "Roling stonsa" , ser Mikom Džegerom, sa kojom se pre manje od pola godine i razveo.

 

 

makonda-tracker