a ben aflek?

Dženifer Lopez stiže u Srbiju! Pevačica dolazi privatnim avionom na zabavu srpskog biznismena i dobiće PAPREN honorar

6

Pevačica i glumica Dženifer Lopez u maju stiže u Srbiju i pevaće na privatnoj zabavi domaćeg biznismena.

Ovo će biti drugi put da pevačica dolazi u Srbiju.
Ovo će biti drugi put da pevačica dolazi u Srbiju.foto: Instagram, jlo

Kako prenosi Kurir, svetska zvezda Dženifer Lopez (53) stiže krajem maja u Srbiju i to privatnim avionom.

 

Ovde će pevati na privatnoj zabaci jednog uticajnog, poznatom domaćeg biznismena, koji će za gošću izdvojiti čak 200.000 evra. 

 

Pevačica će privatnim avionom sleteti na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" gde će je na pisti čekati luksuzno vozilo koje će je odvesti na lokaciju gde će parti biti upriličen, prenose domaći mediji.

 

Dotični biznismen, čije ime za sad nije poznato javnosti, ali jeste redakciji Kurira, ranije je, kako piše ovaj list, već organizovao zabave na kojima su prisustvovale zvezde iz svetskog džet seta,

- Planirano je da Dženifer dva sata bude na zabavi. Sve je dogovoreno preko njenih agenata. U cenu je uračunat pevačicin transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima. Poznato je da na aerodrom sleće oko osamnaest časova. Sat vremena je potrebno vožnje od aerodroma do lokacije gde će biti održano slavlje. Tamo će se zadržati još oko sat ili dva, nakon čega se vraća nazad u Ameriku. Njen tim nije tražio nikakve dodatne uslove, samo da mediji ne budu prisutni na tom događaju, niti da je gosti uznemiravaju razgovorom - priča izvor Kurira.

 

Sa njom će doći njen tim, ali ne i suprug, glumac Ben Aflek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Sa njom neće biti njen muž Ben Aflek, to je sigurno. Svi ostali detalji oko njenog dolaska biće poznati pred sam dolazak. Naravno, u ugovoru je navedeno i to da ukoliko se dogodi da pevačica bude sprečena zbog nekog višeg interesa ima pravo da otkaže dolazak i novac će u tom slučaju biti vraćen - kaže izvor.

 

Podsetimo, ovo će biti drugi put da Džej Lo dolazi u Srbiju. Ona je 2012. godine imala koncert u Beogradskoj areni,a tada je priznala da je oduševljena Srbijom i da bi volela da ponovo poseti našu zemlju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Oduševljena sam. Ljudi su fenomenalni. Očekivala sam da me ovoliko volite. I ja sam opčinjena vašim narodom - rekla je tada između ostalog pevačica u to vreme.

 

makonda-tracker