modni zadatak koji se lako kopira

Haljine s OVIM DETALJEM skidaju 10cm u struku: Modeli za ovu godinu su već sad HIT, a nije im odolela ni Dženifer Lopez

0

Jedan detalj nikad nije dosadio brojnim zvezdama sa svetske javne scene, a ukoliko se uputite i vi ćete ga zavoleti.

Dženifer Lopez
Dženifer Lopezfoto: Seth Browarnik/startraksphoto.co / INSTAR Images / Profimedia

Još je popularna Keri Bredšo u seriji Seks i grad nosila prenaglašene kreacije sa upečatljivim cvetovima, njoj taj detalj nikada nije dosadio, a sada ga je i Dženifer Lopez vratila u modu i pokazala svu njegovu moć.

 

Trendovi devedestih se često vraćaju u današnje vreme, ali na nama je da odlučimo da li ćemo prihvatiti i ono manje lepo iz tog perioda. Međutim, efektni cvetovi kada je moda u pitanju su ponovo moderni i zahvalni smo im na tome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by coperni (@coperni)

Protekla Nedelja mode koja nam je prikazala kolekcije za predstojeću prolećnu sezonu, bila je ispunjena upravo detaljima u obliku ruža, a mnoge slavne dame nisu ostale imune na to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Džej Lo se opredelila za nežnu roze boju i 3D cvetove na haljini, a nešto slično su uradile i Nikola Pelc Bekam i Hejli Biber, pa je, po svemu sudeći, ovo novi trend koji će zaseniti sve ostale u narednim mesecima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FANCì (@fanci.club)

Možete ih kombinovati na razne načine, cvetovi su savršeno praktični i zbog toga što su sasvim dovoljan detalj uz koji ćete se istaći, a nisu preterano napadni ako znate da ih uklopite u ceo stajling.

 

 

makonda-tracker