a taman joj je krenulo

Šakira ipak nije PREBOLELA Pikea? Pevačica usred prodavnice briznula u plač

0

Iako je sve upućivalo da je Šakira prebolela raskid, najnovije fotografije upućuju da to možda i nije baš tako.

foto: EPA /  GIAN EHRENZELLER
foto: EPA / GIAN EHRENZELLER

Kolumbijska pevačica Šakira je proteklih dana boravila u Njujorku gde je učestvovala u večernjem šou kod Džimija Felona, gde je progovorila o životu nakon raskida od fudbalera Đerara Pikea.

 

- Imala sam veoma tešku godinu nakon raskida i pisanje ove pesme (Bzrp Music Sessions, Vol. 53’) mi je bilo toliko važno - rekla je Šakira

 

Nakon pomenutog gostovanja je uživala u nekoliko slobodnih dana u Njujorku.


Naime, pevačica je odvela svoje sinove Milana i Sašu do Tajms Skvera, kao i do jedne čuvene prodavnice slatkiša. Delovali su srećno birajući svoje slatkiše i neke plišane igračke.

Dok su njena deca bili presrećni zbog nezaboravnih trenutaka u Njujorku, pevačica je briznula u plač i čak je pokušala da se pokrije kapom kako fotografi ne bi uspeli da je slikaju.

 

Šakira je primećena kako razgovara sa drugom ženom i, čim je njihov razgovor završen, briznula je u plač.

Kasnije je prisustvovala hokejaškoj utakmici, gde se slikala sa TV voditeljem Karsonom Dejlijem, što je izazvalo glasine o mogućoj aferi.

 

Taman je sve delovalo idilično i kao da je težak period konačno iza nje, ali najnovije fotografije su zabrinule njene fanove.


A iako je u brojnim gostovanjima tvrdila da je pronašla način da ponovo nastavi svoj život nakon što joj se svet srušio, izgleda da to nije baš tako lako.

 

Za sada se ne zna da li je plakala zbog Pikea, to znaju samo Šakira i možda žena sa kojom je razgovarala.

 

Strani mediji prenose da je najverovatnije u pitanju supruga pevačicinog brata. 

 

makonda-tracker