priznala

Kad je videla paparaco fotografije, shvatila je – VREME JE ZA LEČENJE: Kara Delevinj se tajno borila sa svojim demonima

0

Jedna od najleših manekenki na svetu, Kara Delavinj, priznala je da je otišla na rehabilitaciju. 

Kara Delavinj
Kara Delavinjfoto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Čuvena manekenka Kara Delavinj se osvrnula na svoje mentalne probleme i borbu protiv zavisnosti nakon što je izazvala veliku zabrinutost fanova nizom nepredviđenih incidenata prošle godine.

 

Manekenka je dobrano isprepadala sve kada je imala nekoliko problematičnih pojavljivanja u javnosti, a sada je otkrila da se tajno prijavila na rehabilitaciju nakon što su je te slike, koje su prošle godine objavili mediji, pozvale na buđenje.

Ur razgovoru za magazin Vogue kao njihova naslovna zvezda u aprilu, ona je priznala da ranije nije bila spremna da se uhvati u koštac sa svojim demonima, ali nakon što je prošla teške epizode shvatila je da treba da da prioritet svom oporavku.
 

 

- Imala sam neke vrste intervencija, ali nisam bila spremna tada. U tome je problem. Nisam videla terapeuta tri godine. Jednostavno sam sve odgurnula, zbog čega sam shvatila koliko sam loše bila - objasnila je Delavinj.

 


Mnogi su bili zabrinuti za Karu, na prvom mestu njeni prijatelji i porodica, nakon što je prošle godine uslikana kako se ne baš pristojno ponaša u raznim prilikama. Manekenka je objasnila da je lagala samu sebe o svom zdravlju i da je tek kada je videla sebe na fotografijama shvatila da joj je potrebna pomoć.

 

Kara je sada zahvalna medijima što su je uslikali u situacijama kojima se sada ne ponosi, pošto su je na neki način naterali da potraži pomoć i ode ne lečenje. 

 


- Nisam spavala. Nisam bila dobro. To mi je cepalo srce jer sam mislila da se zabavljam, ali u nekom trenutku je bilo kao: „U redu, ne izgledam dobro". Znate, ponekad vam je potrebna da vratite dodir sa realnošću, tako da su te slike na neki način bile nešto na čemu mogu da budem zahvalna - kaže Kara.

U to vreme, Kara je uslikana kako je posećuju prijatelji i porodica i ona je objasnila da je to navelo da shvati koliko je voljena. Priznala je da je imala mnogo "plitkih"' veza jer je suzdržavala svoje emocije da nikoga ne bi "opteretila" i zbog straha od napuštanja.

 


- Ako pitate nekog od mojih prijatelja, rekli bi da me nikada nisu videli da plačem. Ali od septembra mi je trebala samo podrška. Morala sam da se pomirim sa tim. I moji stari prijatelji koje poznajem od svoje 13. godine, svi su došli i počeli smo da plačemo zajedno. Pogledali su me i rekli: "Zaslužuješ priliku da se raduješ - rekla je manekenka.

 

 

makonda-tracker