foto

Spektakularan povratak Kare Delavinj: Manekenka bacila Kan pod noge, svi gledaju u osvetničku haljinu i čestitaju joj

0

Jedna od najbolje plaćenih manekenki na svetu ponovo osvaja modne piste 

foto: Ziya / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Ziya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznata manekenka i model, Kara Delavinj još jednom je dokazala da može  da se podigne iz pepela i ponovo se uzdigne u visine. 

 

Nedavno, ona je uslikana u izdanju koje je mnoge zabrinulo. Manekenka je izgledala potpuno drugačije, bila je loše volje, a čak je jednom uslikana kako iz automobila izlazi u čarapama.

 

 

Javnost nije mogla da veruje u kakvom stanju je glumica, ali se ona nije obazirala na novinske natpise.

 

Iz pisanja stranih medija smo mogli da čujemo da ju je čak čuveni reper Džej Zi izbacio iz svog privatnog aviona na aerodromu u Los Anđelesu.

 

Ipak, čini se da je taj težak period iza nje. Ona se nedavno pojavila na jednoj važnoj zabavu u francuskom gradu Kanu i tom prilikom je demantovala sve natpise da je u potpunom nervnom rastrojstvu.

 

Kara Delavinj
foto: Ziya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Za tu priliku Kara je ponela malu crnu haljinu sa izrezima u predlu grudi. Uska haljina istakla je njen struk i učinila da manekenka izgleda fantastično.

 

Neki su pak primetili da manekenka nikada nije bila mršavija, a ona ne krije da je u prošlosti imala probleme sa uzimanjem opijata. Ipak, kako je više puta istakla to je bio način da se izbori sa pritiscima koji nosi slava u svetu mode. 

 

Ona je nedavno ispričala da je to deo njene prošlosti.

 

Konačno, nema dileme, Kara je prevazišla sve probleme i spremna je da nastavi da gradi manekensku karijeru na kojoj joj zavide devojke širom

planete. 

 

 

makonda-tracker