proganja je?

"ZABRANITE joj pristup poznatima — ovo nije smešno!" Čuvena manekenka sve šokirala bizarnim ponašanjem pred kamerama

0

Tokom samo jedne večeri, proslavljena lepotica uradila je toliko neprijatnih stvari da su društvene mreže preplavljene njenim snimcima

foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na dodeli Bilbord nagrada, koja je prekjuče održana u Las Vegasu, videli smo mnogo poznatih, pregršt elegantnih izdanja i — vrlo bizarno ponašanje britanske manekenke Kare Delevinj!


Popularni model i glumica privukla je mnogo pažnje korisnika društvenih mreža nesvakidašnjim potezima, pre svega u blizini reperke Megan Di Stelion. Snimci i fotografije trenutaka kada su one uhvaćene zajedno preplavili su Tviter, a iako se mnogi podsmevaju Kari, nije malo onih koji kažu da nema baš ničega smešnog u njenom gotovo progoniteljskom ponašanju.


Kara je najpre viđena kako viri iza zida za fotografisanje na crvenom tepihu i posmatra Megan...

... potom je prišla da se igra njenom haljinom.

I baš kad su mnogi pomislili da je Megan bezbedna i dok je reperka ćaskala s koleginicom Dodžom Ket, Kara se pojavila niotkuda pored nje i upala im u razgovor.

U više navrata je legla na pod da bi fotografisala Dodžu, Megan Foks, Mašin Gana Kelija...

Mnogi su se setili da je Kara sve vreme dodirivala Megan na afterpartiju posle Met gale iako je bilo jasno da reperka to ne želi.

Pojavile su se i spekulacije da su Kara i Megan u vezi, što nijedna od njih nije potvrdila.

 

Tviterom kruži i stari snimak na kom Delevinjova pokušava da liže reperku Aziliju Benks tokom nastupa.

Komentari na manekenkino bizarno ponašanje su mahom negativni.


"Kako je Kara Delevinj od preslatke manekenke i jedne od najuspešnijih žena na svetu postala propala glumica koja proganja poznate", "Zabranite joj pristup Holivudu", "Ovi snimci su izbrisali sva moja sećanja na sopstvene blamove", "Napravili ste mim od nje, ali ovo uopšte nije smešno, žena je progoniteljka"...  neke su od reakcija na Tviteru.

 

 

makonda-tracker