šta se dešava?

Svi zabrinuti za svetsku lepoticu: Poznata manekena hodala u ČARAPAMA po ulicama Los Anđelesa

0

Niko nije mogao da veuje da je Kara upravo u ovakvom stanju. 

foto: SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako prenose strani mediji obožavaoci iskazuju ozbiljnu zabrinutost za glumicu i pevačicu Karu Delavinj nakon što se u ponašala neprimereno na putu do aerodroma Van Najs u Los Anđelesu.

 

Glumicu iz serije "Carnival Rov", fotografisali su paparaci na putu do aerodroma na zadnjem sedištu auta sa nogama koje su visile sa prozora dok se njen vozač probijao kroz saobraćaj u Los Anđelesu.

 

 

Nakon što je navodno zakasnila dva sata na svoj let Džej-Zijevim privatnim avionom, manekenka — koja je nosila majicu Britni Spirs, ali posebno su bile upečatljive žute čarepa u kojima je hodala po ulici i aerodrumu na kojem se desio još jedan incident. 

 

Ona je provobitno sela u avion sa svojim kučićima, ali su ubrzo isti napustili kućni ljubimci, da bi zatim i ona izašla iz asviona. 

 

Nakon što je član Delevinine pratnje razgovarao sa osobljem aerodroma, manekenkine torbe su uklonjene iz aviona i vraćene u kola kojim je stigla.

 

 

— Šta se dešava sa Karom Delvinj? Tako sam tužan zbog nje — jedan je od komentara na društvenim mrežama. 

 

Jedan zabrinuti posmatrač napisao je na Tviteru:

 

Ovo je zaista strašno. Holivud je tako mračno mesto i očigledno joj je potreban novi tim i neki ljudi kojima je stalo do nje.

 

 

Još jedan obožavalac zvezde veruje:

 

— Nešto se ozbiljno dešava sa Karom Delvin i zaista sam zabrinut za nju. Nadam se da je sve u redu.

 

 

makonda-tracker