Ona misli da su slike smešne, a svi gledaju s nevericom: Čuvena glumica u nervnom rastrojstvu, izgleda neprepoznatljivo

0

Na licu čuvene glumice nema osmeha, svi se pitaju šta joj se dogodilo...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica je izgledala  uznemireno samo nekoliko sati nakon što je napustila dom svoje bliske prijateljice Kare Delavinj. Čuveni britanski supermodel zabrinuo je bližnje nizom fotografija na kojima izgleda potpuno neprepoznatljivo.

 

Zvezda nominovana za Oskara, Margo Robi, uslikana je u stanju emotivnog rastrojstva nakon što je napustila iznajmljeni dom u Zapadnom Holivudu. Ona se uputila na međunarodni aerodrom u Los Anđelesu.

 

 

Ranije je Robi (32) primećena kako napušta Karinu kuću u zapadnom Holivudu vrednu 7 miliona dolara. Sve se odigralo u ponedeljak oko 13 časova - dva sata nakon što je Karina sestra Popi takođe viđena kako izlazi u crnom terencu.

 

Nije jasno da li je Kara u tim trenucima bila kod kuće, ali je sigurno da se među njima nešto desilo.

 

Kara se nije pojavila u Njujorku, u ponedeljak, na predstavljanju svoje modne kolekcije u čast pokojnog dizajnera Karla Lagerfelda, koja je održana u šik restoranu Saga.

 

Margo Robi
foto: Profimedia

 

Ove uznemirujuće slike stižu nedelju dana nakon što je nekadašnja 'IT devojka' izazvala zabrinutost svojih odanih obožavatelja tako što se na aerodromu Van Najs pojavila u veoma neurednom izdanju.

 

Robi je držala ruku uz lice i delovala je kao da je tužna. Dalji detalji o tome šta se dogodilo unutar imanja nisu poznati.

 

Karini bliski ljudi su takođe zabrinuti zbog njenog trenutnog stanja.

 

 

Robi je sa sobom ponela samo mali prtljag, a po svemu sudeći muči je nešto ozbiljno jer je sve vreme dok je napuštala dom pokušavala da sakrije emocije.

Nakon što se ukrcala u automobil koji je čekao, Robi se nakratko zaustavila u drugoj kući u Zapadnom Holivudu pre nego što je krenula na let na međunarodni aerodrom u Los Anđeles.

 

Kao i njena sestra, i Popi se u poslednje vreme nije oglašavala na društvenim mrežama. Međutim, u ponedeljak uveče, Popi je poslala poruku sa čestitkama svojoj prijateljici Zendaji nakon što je glumica osvojila Emi.

 

Robi i Delevinj su dugogodišnji prijateljice koje su igrale zajedno u filmu Odred samoubica iz 2016.

 

 

Prošlog meseca, Delevinj je pozvala Robi da proslavi svoj 30. rođendan na raskošnom izletu jahtom u Španiji.

 

Fotografije sa avgustovske rođendanske proslave u Španiji pokazale su veselu proslavu, dok je Delevinj jela glazuru direktno iz činije i razigrano pokušavala da ga namaže na svoje prijatelje.

 

Prijatelj koji ju je video na Ibici primećuje:

 

- Tamo je bila vrlo neuredna, ali kaže da je dobro i da je samo želela da se dobro provede.

 

- Ona misli da su slike smešne — ona ne misli da ima ništa loše u načinu na koji živi svoj život i kaže da je potpuno dobro - kaže on.

 

 

makonda-tracker