DANAS ŽIVI BAJKU

ŽIVOT JOJ JE BIO NOĆNA MORA, A ONDA SE POJAVIO ON: Elena rodila 4. DETE čuvenom ruskom MILIJARDERU, čestitke pljušte!

0

Elena je srećne vesti podelila na svom Instagram profilu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ruska manekenka i model Elena Lena Perminova (34) juče je na svet donela četvrto dete - sina Sašu, a srećne vesti je podelila na svom Instagram profilu.

 

- Dobrodošao, moj anđele Saša! Neka tvoj put na ovom svetu bude pun ljubavi, sreće i prosvećenja. Počastvovana sam što ćemo zajedno ići kroz ovu avanturu života - napisala je Elena.

 

Elena danas ima život iz bajke - ima predivnu porodicu, bavi se modelingom, udata je za milijardera Aleksandra Lebedeva (61) i uživa u luksuzu. Međutim nije uvek tako bilo.

1 / 5 Foto: Profimedia

Elena nije uvek živela raskošno i srećno. Pre bajke, njen život je bio prava noćna mora.

 

Lepa Ruskinja rođena je u dalekom, hladnom Sibiru, a detinjstvo je provela u užasnoj oskudici, tolikoj da su joj čokolada i žvake bile gotovo nepoznanica.

 

U pokušajima da pobegne od nemaštine, roditeljski dom napustila je sa svega 16 godina, a vreme je provodila sa tadašnjim dečkom, sa kojim je počela da se bavi nelegalnim poslovima. Ubrzo je krhka plavuša uhvaćena na delu dok je dilovala drogu u jednom noćnom klubu, a problemi su tu tek počeli.

 

Jedne noći, Elena biva uhapšena zbog preprodaje droge, te ona noć provodi u zatvoru. Na njenu stranu staje član parlamenta Aleksandar Lebedev, koji je tada branio Elenu.

 

 

makonda-tracker