da li ste znali?

Zbog nje abdicirao, a potom se razveo na najgrublji način: Zašto je malezijski kralj ostavio fatalnu Ruskinju?

0

Bivši malezijski kralj i ruska misica imali su venčanje iz bajke koje je mnogo toga obećavalo.

foto: Not specified / WillWest News / Profimedia
foto: Not specified / WillWest News / Profimedia

Oksana Voevodina je jedna od najlepših žena na svetu i činilo se da je imala sve što je potrebno za lagodan i raskošan život, njena ljubav sa bivšim malezijskim kraljem Muhamedom je bila takva da se on zbog nje odrekao čak i krune.

 

Oni su ubrzo organizovali i venčanje, a saznalo se i da je lepa Ruskinja trudna.

Međutim, njihova idila je prekinuta šokantnim vestima koje niko nije očekivao. Saznalo se da je Muhamed ostavio Oksanu još dok je bila u četvrtom mesecu trudnoće, a zvanični razvod je usledio odmah nakon porođaja. Oksana je tek sad počela da se bori za ono što joj pripada, tri godine nakon razvoda braka.

 

Oksana je dobijala alimentaciju u iznosu od 1.500 evra, što je smatrala jako malim iznosom, s obzirom na to da je njen bivši muž bio izrazito bogat, pa je okupila tim advokata koji će se baviti time.

Advokat Nikolas Vilkinson rekao je sudu da bivši kralj, koji je abdicirao u januaru 2019. nakon oštrih reakcija javnosti na njegov brak, nije postupio u skladu s prethodnim sudskim nalogom u kojem je njegova bivša supruga zahtevala da otkrije vrednost svoje imovine. Vilkinson je takođe nazvao trenutni iznos alimentacije, koji će se isplaćivati do detetovog 18. rođendana, "smešnim".

 

Na sudu su takođe naveli i da je bivša misica dobila jednokratnu isplatu u iznosu od skoro 15.000 evra, a navodi se i da je nastavila da vodi život na visokoj nozi, te se na jednom suđenju pojavila u satenskom odelu i sa Prada torbicom.

Bivši kralj navodno nikada nije upoznao svog sina, a veruje se da sultan, koji je i dalje vladar Kelantana u Maleziji, nikada nije javno priznao da je dete njegovo. Oksana je pak tvrdila da je njen sin sultanov jedini muški naslednik i "princ sultanata Kelantan" kao i "potencijalni budući kralj Malezije".

 

Zanimljivo je i da će bivši kralj tražiti suvereni imunitet od porodice kako bi poništio svaku presudu koju dobije. Razveo se od nje na najbrutalniji mogući način u Islamu i pred svedocima se triput odrekao svoje žene.

Navodno je Muhamed kasnije oženio drugu lepoticu, Čehinju Janu Jakubkovu, poznatu kao Diana Petra Abdulah, a kojoj je u avgustu dodeljena titula sultanije od Kelantana.

 

Ono što je dovelo do napuštanja monarhije jeste kada se otkrilo da je njegova mlada supruga imala seks u bazenu u jednom ruskom rijaliti šouu koji se snimao u Meksiku. Tom abdikacijom je postao prvi monarh u istoriji Malezije koji je to učinio.

 

makonda-tracker