novi početak

Doživela je NEZAMISLIVU TRAUMU, nije imala ni za kiriju: Pevačica koja često decu pita "ČIJI SI TI?" konačno je SREĆNA

0

Nekada vrlo popularna muzička zvezda u poslednje vreme je interesantnija medijima zbog njenog zamršenog privatnog života

Keri Katona iz benda Atomic Kitten
Keri Katona iz benda Atomic Kittenfoto: Mark Campbell / Shutterstock Editorial / Profimedia

Keri Katona (42), nekadašnja pevačica ženskog muzičkog sastava Atomic Kitten, proteklih godina češće privlači pažnju svojim privatnim životom nego poslovnim uspesima.


Ona je nakon raspada ovog benda učestvovala u nizu rijaliti programa u Velikoj Britaniji, a radila je i kao televizijska voditeljka.


Odnedavno je aktivna na platformi OnlyFans, gde prodaje svoje obnažene fotografije, a nedavno je priznala da je bila prinuđena na ovaj potez jer je ostala bez novca.

 

Bilo joj je posebno teško jer je majka petoro dece, a bila je toliko siromašna da je morala da prodaje lične predmete, uključujući poklone od svojih bivših muževa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7)


Kerin emotivni život posebno je interesantan tabloidima u njenoj zemlji, a poznato je da se udavala tri puta. Kako je u jednom podkastu priznala, često ima problem da se seti kad je s kim bila u braku, kao i ko su očevi njene dece.


Pola vremena moram da "guglam" jer ne mogu da se setim za koga sam sve bila udata. Gledam svoju decu i pitam ih: "Čiji si ti?", a to je smrtno smešno, mališane to zabavlja... izjavila je nekadašnja pevačica.

 

Ona je tada otkrila i da je bila u takvoj nemaštini da je morala da proda stari masivni džuboks koji joj je poklonio njen bivši suprug Brajan Mekfaden, poznati irski pop pevač i voditelj koji je nekada bio u bendu Westlife.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7)


– U njemu je bila sva moja stara muzika... Nisam mogla da platim kiriju, a taj džuboks je vredeo oko 16 huiljada funti, pa sam morala da ga prodam za samo 1.900 funti – podelila je Keri Katona tada.


Keri je bila udata za Mekfadena od 2002. do 2006. godine i s njim dobila ćerke Lili Sju i Moli, posle čega se udala za taksistu Marka Krofta 2007. S njim je dobila ćerku Hajdi i sina Maksa i njihov brak postajao je četiri godine.


Iste godine kada su se venčali, Keri i Mark su doživeli pravu dramu nakon što su pljačkaši upali u njihov domu Češiru i držali njih i njihovu bebu Hajdi kao taoce. Trojica muškaraca su ih vezala uz pretnju nožem i naterala da im pokažu gde drže svoje dragocenosti.


Niko, srećom, nije povređen, a lopovi su napustili njihov dom odnevši predmete u vrednosti između 100 i 150 hiljada funti, u njihovom luksuznom automobilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7)

 

Automobil je pronađen nekoliko dana kasnije neoštećen, a Keri je istog dana hospitalizovana zbog teške epizode usled svoje borbe s bipolarnim poremećajem. Ona se ovim stanjem borila godinama, ali je trauma pogoršala simptome.

 

Zatim se 2014. udala za ragbistu Džordža Keja i s njim dobila ćerku Dilan, a sazveli su se samo godinu dana kasnije.


Kerin treći suprug je kasnije preminuo nakon predoziranja narkoticima, a ona je sada verena za Rajana Mahonija, s kojim je već pet godina.

 

Keri Katona i Rajan Mahoni su zajedno 5 godina, a od toga su 3 vereni
Keri Katona i Rajan Mahoni su zajedno 5 godina, a od toga su 3 verenifoto: Ellis Bainbridge / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovo je moja najduža veza do sad! Obično u ovoj fazi razgovaram s advokatima zbog razvoda ili rađam decu – našalila se Keri. – Ali sada sam stvarno srećna.

 

 

makonda-tracker