da li vam se dopada?

Kako izgleda POKLON od 37.700 €? Dejvid i Viktorija Bekam sina za rođendan obradovali nečim što se ne viđa svaki dan

0

Skupi pokloni koje javne ličnosti vole da kupuju svojoj deci, ponekad znaju da izazovu brojne komentare na društvenim mrežama.

Dejvid i Viktorija Bekam
Dejvid i Viktorija Bekamfoto: EPA-EFE/Niklas Halle'n

Ovih dana u centru pažnje su Dejvid i Viktorija Bekam, što i nije neko čudo, s obzirom na to o koliko slavnom paru se radi. Međutim, i oni ponekad "pogreše".

 

Desi se da javne ličnosti, svesno ili nesvesno, vole da se pohvale skupim odevnim predmetima, nakitom, poklonom, a sada su Dejvid i Viktorija rešili da 18-godišnjem sinu Kruzu za rođendan poklone nešto izuzetno vredno, što je pokrenulo polemiku na društvenim mrežama.

 

Poznati par obradovao je sina Kruza koji je nedavno napunio 18 godina satom prestižne marke čija je cena 40.000 dolara odnosno 37.700 evra, piše Dejli ekspres.

Kruz je odmah objavio fotografiju sa ocem, dok je sat na ruci bio u prvom planu, a inače, ovo Bekamovima nije prvi put. Oni su za 16. rođendan svom sinu poklonili sličan sat jednog poznatog brenda koji je koštao nešto manje jer je bio srebrni.

Brojni psiholozi ne smatraju ispravnim takve poteze roditelja, međutim, ono što je za nekoga nedostižno, za njih možda nije, u svakom slučaju, mladi Bekam gradi i muzičku karijeru, na šta je posebno ponosna mama Viktorija, s obzirom na to da je nekada bila deo grupe Spice Girls.

 

 

makonda-tracker