bez dlake na jeziku

Nazivali su je "MRZITELJKOM SRBA", a odnos njenih bivših je sve zapanjio: Severina progovorila o SVEMU o čemu je ćutala

1

Šta Severina misli o odnosu Igora Kojića i Milana Popovića? Kako gleda na to što je proglašavaju "osvedočenom mrziteljkom Srba"? Kako danas gleda na incident sa sestrom Marijanom?

Severina Vučković
Severina Vučkovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Hrvatska pevačica Severina (50) spada u regionalne zvezde koje vrlo retko daju intervjue, a kako je njen privatni život veoma interesantan javnosti – uvek ima mnogo tema o kojima njeni obožavaoci žele da čuju stav lepe Splićanke.


– Koliko god se ja trudila da vas zapostavim, kažu mi da me stalno spominjete (smeh). A i nisam vam ja tip žene koja puno priča, ali zato kad kažem "izgore i selo i taraba" (smeh) – rekla je Severina sada za Story na pitanje zašto je zapostavila srpske medije.


Pevačica je otkrila da trenutno radi na svom novom albumu, koji publika željno iščekuje, a i ona sama mu se neizmerno raduje.


Novi album i ja jedva čekam. Radili smo ga više od dve godine. Bio je to dug i izazovan period za mog kompozitora i producenta Filipa Miletića, koji me je dobro mučio gotovo dve godine (smeh). Novi zvuk, nova ja, novi život, novi album, sve novo. Prvi singl "Fališ mi", duet s Azizom, prešao je neverovatnih 60 miliona pregleda na "Jutjubu" za samo 10 meseci. Izlazimo na proleće, kao što sam i najavila uz singl "Vjerujem u Boga" – rekla je Severina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Kao i obično, privatni život šarmantne pevačice vrlo je intrigantan, a proteklih godina često je bila u žiži javnosti zbog stvari koje nemaju veze s njenom uspešnom karijerom.


Jedna od onih o kojima se najviše pričalo bilo je pomirenje njenog bivšeg verenika Milana Popovića i bivšeg supruga Igora Kojića, koji su u međuvremenu postali prijatelji. Njihova fotografija na kojoj su zagrljeni na letovanju u Hrvatskoj iznenadila je region, kao i to što je Popović bio na Kojićevom rođendanu, javno ga je hvalio u više navrata, delili su zajedničke trenutke na Instargamu...

 

Kako je Severina objasnila, ona nije bila šokirana kao njeni obožavaoci.

 

Igor Kojić i Milan Popović na letovanju
Igor Kojić i Milan Popović na letovanjufoto: Igor kojić, Instagram

Ne, meni je prva asocijacija bila pesma Frane Lasića "Zagrljeni". Pomislila sam, o, Bože, nestvaran je taj njihov susret, baš kao u stihu "Zagrljeni mi smo bili, iznenada to se zbilo, niti tebi niti meni nikad tako nije bilo". Vidite kako su božji putevi neočekivani. Zato ja verujem, kao što verujem da ničija nije do zore gorela – istakla je Severina.


Ona se osvrnula i na to što je njen rastanak od Igora Kojića protekao prilično mirno i tiho.


Ja sam otišla u tišini. I toga ću nastaviti da se držim – poručila je pevačica.


Tokom prošle godine Severina se našla u centru pažnje i zbog navodnog fizičkog okršaja s njenom sestrom Marijanom.

 

Hrvatska pevačica Severina Vučković
Hrvatska pevačica Severina Vučkovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Jedino zbog čega mi je žao jeste to što se moja majka od 86 godina osramotila pred komšijama. Znate da je to starim ljudima važno. I još jedna iz sela moje mame: "Ima jedna baba koja je polila rođenu sestru vrućom vodom zbog para. Đavolje su te pare". Nema porodice koja nema neku svoju priču. Samo one ostaju kao ožiljci u dubini porodičnih srca, a moje na naslovnicama. Nismo birali rodbinu, na nama je da ih volimo i pomažemo im kakvi god bili – iskrena je pevačica.


Severina se osvrnula i na to što su je nazivali "osvedočenom mrziteljkom Srba".


Mene zanimaju ljudi, a ne čija krvna zrnca im teku kroz vene. Pa, svi znaju ko je otac mog deteta, moj bivši suprug, moj kompozitor... Sve Srbin na Srbinu (smeh) i onda neko napiše da sam "osvedočena mrziteljka Srba". Kako to neko može da napiše kad zna da nije istina? Severina se dobro klikće, pričaju urednici... Ma, nađite vi sebi neku drugu klikabilnu žrtvu (smeh) – kaže ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Pevačica je istakla i da smatra da nema razloga da pravda svoje stavove i postupke, a veruje da bi njen otac danas osetio ponos zbog toga kako se ona bori.


Tu ću stati, jer zaista nemam razloga da se pravdam svojoj publici, koliko god me blatila žuta bulevarska štampa u Srbiji ili Hrvatskoj. Moj pokojni otac Sever bio bi strašno ponosan da zna da sam politički prognanik. Mnogo bi ga to radovalo, uvek je bio za pravdu i za to da se stvari nazivaju pravim imenom pa makar bili za to kažnjeni, a ne – na pravdi Boga – nagrađeni. Dobar je to osećaj – zaključila je Severina.

 

 

makonda-tracker