pogledajte

Mlađa je 28 godina, njeno PREZIME je TAJNA, ali se zna kako su se upoznali: Ko je druga supruga Milana Popovića? (FOTO)

0

Biznismen Milan Popović je dobio ćerku Sofiju nedavno, a o njegovoj supruzi se skoro ništa ne zna.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Milan Popović je javnosti poznat po braku sa pevačicom Severinom, a posle po burnom razvodu, kao i borbi oko starateljstva nad sinom Aleksandrom.

 

Nakon razvoda, srpski biznismen je uplovio u drugi brak, a njegova nova izabranica Bojana je toliko tajanstvena da joj čak niko u javnosti ne zna ni devojačko prezime. Ovaj par ima sinove Aleksandra, Milana i Đorđa, a od pre nekoliko dana su bogatiji za još jednog člana, kada je na svet došla devojčica Sofija.

‒ Mama i beba su dobro. Sve je prošlo kako treba. Milan i Bojana su presrećni, on ne krije oduševljenje što je posle tri sina dobio ćerku – rekao je za Republiku izvor blizak paru.

 

Inače, Bojana je čak 28 godina mlađa od Milana, a popularni "kralj bakra" se nikada ne pojavljuje s njom u javnosti i vrlo dobro krije svoj privatni život. Ipak jednom prilikom je otkrio kako su se upoznali, ali i kakva je Bojana kao žena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

‒ Upoznali smo se u Beogradu. Bojana studira marketing, iz dobre je porodice, zgodna je, obrazovana, mlada, oštroumna, snalažljiva i uvek spremna na šalu. S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kada je u drugom stanju, kad žene znaju da budu i te kako hirovite. Mila je, draga, super je majka, što mi je veoma važno – ispričao je Popović jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker