otvoreno

5 minuta je bilo dovoljno: Milan Popović ispričao kako je počela njegova ljubav sa Severinom

0

Poznati biznismen podelio je kako je uspeo da zavede jednu od najvećih regionalnih zvezda i otkrio šta misli o skandalu koji je obeležio njenu karijeru

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Biznismen Milan Popović, bivši emotivni partner pevačice Severine Vučković i otac njenog sina Aleksandra, ponovo je za domaće medije pričao o svom odnosu s pop zvezdom.


On je, gostujući u emisiji "Sceniranje" na Kurir TV-u istakao da je pevačica veoma šarmantna i da uživa u šarmiranju drugih, ali on veruje i da tu nije kraj priče.

 

Severina je osoba koja kada uđe u prostoriju od 100 ljudi, ona će pokušati da šarmira sve njih. Onda će da pregazi preko tih 100 ljudi koje je šarmirala, pa će otići u sledeću prostoriju i onda će gledati da šarmira sledećih 100 ljudi. Ona ima izuzetan talenat šarmiranja. Nažalost, taj šarm ne može dugo da traje – rekao je Popović.

 

Milan Popović
foto: Kurir TV

Srpski "kralj bakra", kako ga mediji često nazivaju, ispričao je i kako je započela njegova veza s hrvatskom zvezdom. Naime, on kaže da se sve dogodilo u Budvi, kao i da su se oni brzo povezali.


Bio sam u Budvi, na brodu i razgovarao sam telefonom sa nekom drugom hrvatskom pevačicom. Uglavnom, imao sam devojku Miju kapetana koja je bila veliki zafrkant i koja je znala sa kim pričam. Kada sam završio razgovor, došla ona kod mene i kaže "lako je tebi da pričaš sa njom, ali ajde smuvaj Severinu". Ja na to kažem da mi treba samo 5 minuta da je smuvam. Tako se i desilo. Bilo je tih nekih slučajnosti koje su dovele do našeg upoznavanja i našeg odnosa – rekao je on.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Milan Popović osvrnuo se i na Severinin kućni video koji je pre mnogo godina došao do javnosti i istakao da ne vidi u tome neki problem.


Imao sam dva kluba u Moskvi i jedan u Majamiju, samim tim sam upoznao mnogo žena, koje i dalje poznajem i svaka od njih ima neki kućni video. Jedina je razlika jer je ova izašla u javnost, a ostale nisu. Znao sam za Severinin snimak, gledao sam ga kao i svi, samo se ne sećam gde. To ne bih stavio kao manu nekome, tvrdim da skoro svaka devojka ima neki kućni video – kaže Popović.

 

 

makonda-tracker